آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش نخود آله

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش نخود آله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
نخود آشی 1 پیمانه
گوشت ران گوسفند با استخوان 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
پوره گوجه فرنگی (یا رنده شده) 1/2 پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
لیمو عمانی 2 عدد
پودر دارچین 1/2 قاشق چای خوری
گلاب 2 قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
زعفران آب کرده 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای 6 نفر

1-نخودها را داخل آب سرد به مدت یک روز خیس کنید و چندین بار آب آن‌ها را عوض کنید که پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس پوست آنها را گرفته و دانه‌های نخود را دو نیم (لپه) کنید.

2-پیازها را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. تا جایی سرخ کنید که طلایی شوند. در این مرحله گوشت را اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.

3-زردچوبه و نخود را هم به قابلمه‌ اضافه کنید. پس از کمی تفت دادن، روی آن‌ها سه برابر مواد آب بریزید و در قابلمه را ببندید. وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید و زمان دهید تا گوشت و نخود بپزند.

4-رب گوجه را با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. رب را با پوره گوجه‌فرنگی به خورش در حال پخت اضافه کنید.

5-وقتی از پخت گوشت مطمئن شدید، نمک و فلفل و لیموعمانی را به اندازه بریزید و هم بزنید تا خورش طعم‌دار شود. وقتی خورش جا افتاد، حرارت را خاموش کنید

6-در انتها زعفران آب کرده و گلاب را به خورش اضافه کنید و خوب هم بزنید. خورش را در ظرف مورد نظر بریزید. روی آن دارچین بپاشید و به همراه پلو سرو کنید.
طرز تهیه خورش نخود آله

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی