آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش ماست

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش ماست . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

گوشت گردن گوسفند ۳۰۰ گرم
ماست پر چرب ۳ پیمانه
شکر نصف لیوان
پیاز ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران ۱ قاشق سوپخوری
مغز گردو ۱ قاشق سوپخوری
مغز بادام ۱ قاشق سوپخوری
گلاب ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

.

طرز تهیه

یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و گوشت گردن گوسفند را به همراه پیاز و مقداری زردچوبه داخلش می ریزیم. چند لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد و نرم شود. پس از اینکه گوشت کاملا پخت آنرا از قابلمه خارج می کنیم.

با دقت استخوان های گوشت را خارج می کنیم و گوشت را می کوبیم. به کوبیدن گوشت باید آنقدر ادامه دهیم که گوشت کش بیاید. حالا زرده تخم مرغ را به همراه شکر و ماست در یک قابلمه جداگانه می ریزیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

در این مرحله قابلمه حاوی ماست ، شکر و زرده تخم مرغ را روی حرارت قرار می دهیم و با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم به جوش بیاید. پس از اینکه ماست به جوش آمد گوشت گردن کوبیده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

خوب مواد را مخلوط می کنیم و پس از آن مقداری نمک را به همراه مغز گردو ، گلاب ، زعفران دم کرده و مغز بادام به قابلمه خورش اضافه می کنیم. بگذارید چند دقیقه خورش جا بیفتد سپس آنرا از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم.

پس از اینکه خورش خنک شد آنرا به یخچال منتقل می کنیم و اجازه می دهیم چند ساعت در یخچال بماند تا خوب خنک شود سپس سرو می کنیم. برای تزیین روی خورش ماست می توانیم از مغز بادام و مغز پسته استفاده کنیم. نکته مهم در مورد خورش ماست این است که به صورت سرد سرو می شود
طرز تهیه خورش ماست

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی