آموزش طرز تهیه خورش بامیه تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این غذای خوشمزه و ساده از ترکیبات گوجه فرنگی، کشک، بادام هندی، پیاز و انواع ادویه جات درست می شود. خورش بامیه را هم می توانید با نان میل کنید و هم با برنج. دستور پخت خورش بامیه تند را اینجا یاد بگیرید.
تعداد سرو: ۳ نفر
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
بامیه: ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
بادام هندی: ۵ الی ۱۰ عدد
فلفل تند سبز: ۱ عدد
زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
سیر: ۲ حبه
کشک: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد بزرگ
پودر گشنیز و زیره: ۲ قاشق چای خوری
زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
دانه رازیانه: ¼ قاشق چای خوری
برگ گشنیز خرد شده: ۱ و ½ قاشق غذاخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری + ۱و ½ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
بادام هندی ها را آسیاب کنید. سپس فلفل سبز، زنجبیل و سیر را آسیاب کنید و کنار بگذارید. در آخر گوجه فرنگی ها را در همان ظرف آسیاب پوره کنید و جداگانه کنار بگذارید.
سر و ته بامیه ها را بزنید و در اندازه های ۳ سانتیمتری نصف کنید. ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن را داخل تاوه بریزید و داغ کنید. سپس بامیه ها را در روغن بریزید و مقداری نمک روی آن بریزید.
بامیه ها را سرخ کنید تا کمی تیره و اندازه آن ها کوچک شود. گاز را خاموش کنید و بامیه ها را در ظرف دیگری بریزید.
۲ قاشق غذاخوری روغن را در همان تاوه بریزید. دانه های رازیانه را به آن اضافه کنید. وقتی صدای ترق تروق دانه ها شروع شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن شدند ترکیب فلفل سبز، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید تا زمانی که روغن از گوجه ها جدا شد بجوشد.
پودر زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
کشک و پودر گشنیز و زیره و بادام هندی آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در آخر بامیه ها را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس بگذارید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزد.
گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف دیگری بریزید. روی آن را با برگ گشنیز تزئین کنید و تا زمانی که غذا گرم است سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه