آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش بامیه تند

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش بامیه تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این غذای خوشمزه و ساده از ترکیبات گوجه فرنگی، کشک، بادام هندی، پیاز و انواع ادویه جات درست می شود. خورش بامیه را هم می توانید با نان میل کنید و هم با برنج. دستور پخت خورش بامیه تند را اینجا یاد بگیرید.

تعداد سرو: ۳ نفر

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم:

بامیه: ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
بادام هندی: ۵ الی ۱۰ عدد
فلفل تند سبز: ۱ عدد
زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
سیر: ۲ حبه
کشک: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد بزرگ
پودر گشنیز و زیره: ۲ قاشق چای خوری
زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
دانه رازیانه: ¼ قاشق چای خوری
برگ گشنیز خرد شده: ۱ و ½ قاشق غذاخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری + ۱و ½ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش بامیه تند
بادام هندی ها را آسیاب کنید. سپس فلفل سبز، زنجبیل و سیر را آسیاب کنید و کنار بگذارید. در آخر گوجه فرنگی ها را در همان ظرف آسیاب پوره کنید و جداگانه کنار بگذارید.
طرز تهیه خورش بامیه تند
سر و ته بامیه ها را بزنید و در اندازه های ۳ سانتیمتری نصف کنید. ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن را داخل تاوه بریزید و داغ کنید. سپس بامیه ها را در روغن بریزید و مقداری نمک روی آن بریزید.
طرز تهیه خورش بامیه تند
بامیه ها را سرخ کنید تا کمی تیره و اندازه آن ها کوچک شود. گاز را خاموش کنید و بامیه ها را در ظرف دیگری بریزید.
طرز تهیه خورش بامیه تند
۲ قاشق غذاخوری روغن را در همان تاوه بریزید. دانه های رازیانه را به آن اضافه کنید. وقتی صدای ترق تروق دانه ها شروع شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن شدند ترکیب فلفل سبز، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
طرز تهیه خورش بامیه تند
سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید تا زمانی که روغن از گوجه ها جدا شد بجوشد.
طرز تهیه خورش بامیه تند
پودر زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
طرز تهیه خورش بامیه تند
کشک و پودر گشنیز و زیره و بادام هندی آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
طرز تهیه خورش بامیه تند
در آخر بامیه ها را اضافه کنید و هم بزنید.
طرز تهیه خورش بامیه تند
سپس بگذارید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزد.
طرز تهیه خورش بامیه تند
گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف دیگری بریزید. روی آن را با برگ گشنیز تزئین کنید و تا زمانی که غذا گرم است سرو کنید.
طرز تهیه خورش بامیه تند

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی