آشپزي و شيريني پزي غذای رژیمی

طرز تهیه طاس کباب گیاهی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه طاس کباب گیاهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

پیاز 3 عدد
سیب 2 عدد
زعفران به مقدار لازم
به 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
آلو 150 گرم
کشمش (اختیاری) به مقدار لازم
گردو 100 گرم
هویج 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا سیب زمینی ،هویج، به ،سیب و پیاز را به شكل دلخواه و ترجیحا حلقه ای خرد كنید. سه قاشق آب را به همراه ۲ قاشق روغن در یک قابلمه بریزید.

2-یک لایه پیاز کف دیگ بچینید، سپس یک لایه به و سیب زمینی و سیب و هویج روی آن بگذارید بقیه پیاز، سیب،هویج ،سیب زمینی و به را به صورت لایه‌ای در قابلمه بچینید تا مواد تمام شود.

3-روی هر لایه کمی زعفران، نمک ،آلو ،كشمش ،گردو و فلفل بپاشید. نصف لیوان آب در آن ریخته و در قابلمه را ببندید و با شعله پخش‌کن روی آتش کم بگذارید و به مدت۱تا۲ساعت بپزید.

4-هنگام کشیدن طاس کباب روی آن پودر دارچین بپاشید.

سایر نکات

1)در صورت تمایل از مقداری گوجه هم در این طاس كباب استفاده كنید.
2)میتوانید به جای گوشت از مقداری سویا خرد نشده ورقه ای هم استفاده كنید.
3)تاس کباب باید بعد از پخته شدن آب نداشته باشد و به روغن بیفتد در ضمن در زمان کشیدن طاس کباب در ظرف، دقت کنید که مواد له نشود.
طرز تهیه طاس کباب گیاهی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی