آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک زعفران و هل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک زعفران و هل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

ابتدا ۳ عدد تخم مرغ ترجیحا بزرگ یا ۴ عدد تخم مرغ ریز رو با کمی وانیل و یک قاشق چایخوری پودرهل زده تا کف کنه و بعد یک لیوان شکر دانه ریز رو بتدریج اضافه کنید و ۵تا۶ دقیقه زده تا کاملا غلیظ وکشدار وسفید رنگ بشه
بعد نصف لیوان شیر ولرم یا نصف لیوان ماست رو اضافه میکنیم بعد ۳ قاشق مرباخوری زعفران دمکرده داخل مواد قبلی ریخته
و بعد نصف لیوان روغن مایع رو اضافه میکنیم و دوقاشق گلاب هم اضافه میکنیم
در اخر ۲ لیوان (لیوان دسته دار فرانسه) آرد رو با یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه کرده و داخل قالب رو‌ چرب و اردپاشی کرده و مواد رو ریخته ‌داخل فر صد و هشتاد درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدهیم
از قالب مستطیل سایز ۲۵ در ۳۵ یا قالب گرد ۲۵ سانتی میتونید برا این کیک استفاده کنید
امیدوارم درست کنید و‌ لذت ببرید.
طرز تهیه کیک زعفران و هل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی