آموزش طرز تهیه خوراک کوفته قلقلیِ آبدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ……………… 500 گرم
تخم مرغ ……………………….. 2 عدد
بلغور ……………………………. 1 ليوان
نمک، فلفل ……………………… به مقدار لازم
.
مواد لازم سس کوفته:
پياز …………………………….. 1 عدد
روغن مايع …………………….. به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي ……………… 2 قاشق غذاخوري
آرد ……………………………… 1 قاشق غذاخوري
آب جوش ……………………… 3 ليوان
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده، بلغور ، تخم_مرغ ها ، نمک و فلفل را در ظرفي ريخته و خوب با هم ورز مي دهيم و از مخلوط گلوله هايي به اندازه ي گردوي کوچک، درست مي کنيم. کوفته قلقلي ها را در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم گذاشته و در فر با دماي 180 درجه ي سانتي گراد قرار مي دهيم تا طلايي شوند، در اين حين گاهي سيني را تکان مي دهيم تا همه ي سطح کوفته قلقلي ها طلايي شود. پياز را ريز خرد کرده و در روغن مايع تفت مي دهيم سپس رب گوجه فرنگي را اضافه کرده و تفت مي دهيم سپس آرد را اضافه کرده و هم مي زنيم و در آخر آب جوش را به آرامي اضافه کرده و مواد را مخلوط مي کنيم تا سس يکدست شود. کوفته قلقلي هاي برشته را به آرامي به سس در حال جوش اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم خوراک با شعله ي کم اجاق بپزد و جا بيفتد.
.
شيرينانه ي 1: مي توانيم از ادويه هاي دلخواه مثل پودر سير، زردچوبه و … در اين کوفته استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: مي توانيم از نخود از قبل پخته شده و يا رشته ي سوپي نيز در آب اين کوفته استفاده کنيم.
شيرينانه ي 3: مي توانيم از آب ليموترش و جعفري خرد شده نيز در آب اين کوفته استفاده کنيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه