با ما همراه شويد تا با طرز تهيه يك خوراك مقوي، ساده و مناسب براي فصول سرد آشنا شويد...
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :برای 4 نفر
روغن زیتون…………………………………..2 قاشق سوپخوری (فوق بکر) |
پیاز1 فنجان…………………………………..(ریز خرد شده) |
برگ کلم………………………………………1 دسته (شسته) |
سیر………………………………………….3 حبه (ریز شده) |
سرکه بالزامیک…………………………………2/3 فنجان (جدا) |
فلفل دلمه ای…………………………………..1 عدد (شیرین، چهار گوش خرد شده) |
عدس…………………………………………1 فنجان (پخته) |
نمک………………………………………….طبق ذائقه |
فلفل سیاه………………………………………طبق ذائقه (تازه آسیاب شده) |
پنیر فتا………………………………………..نصف فنجان (خرد شده) |
طرز تهیه:
1. روغن زیتون را در یک تابه ی 30 سانتی متری در دار (در آن فعلاً باز باشد) داغ کنید. پیاز را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا طلایی شود.
2. زمانی که پیاز در حال پختن است برگ کلم ها را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید. برگ ها را به شکل تکه های لقمه ای درشت برش دهید.
3. زمانی که پیاز اماده شد، برگ کلم و سیر را اضافه کنید و تفت دهید. 5 دقیقه تا زمانی که برگ کلم پلاسیده شود گاهی هم بزنید و بپزید. 1/3 فنجان سرکه بالزامیک را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
4. فلفل دلمه ای شیرین و عدس ها را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید و باقی سرکه بالزامیک را بریزید. خوب هم بزنید. پنیر فتا را بپاشید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
2. زمانی که پیاز در حال پختن است برگ کلم ها را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید. برگ ها را به شکل تکه های لقمه ای درشت برش دهید.
4. فلفل دلمه ای شیرین و عدس ها را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید و باقی سرکه بالزامیک را بریزید. خوب هم بزنید. پنیر فتا را بپاشید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
بچشید و در صورت لزوم باز هم نمک؛ فلفل یا سرکه بالزامیک اضافه کنید.
5. از روی شعله بردارید و نوش جان کنید. این خوراک را میتوانيد به همراه برنج و یا به تنهایی سرو کرد.
5. از روی شعله بردارید و نوش جان کنید. این خوراک را میتوانيد به همراه برنج و یا به تنهایی سرو کرد.
نوش جان…
گردآوري: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه