آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش ماست (اصفهان)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش ماست (اصفهان) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 8نفر

گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم
ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلوگرم
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
آب 3-2 پیمانه
پیاز 1 عدد
گلاب 2 قاشق غذا خوری
زعفران ساییده شده 1 قاشق مربا خوری
زردچوبه به مقدار لازم
خلال پسته ، خلال بادام ، زرشک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا بگذارید گوشت با پیاز و كمی ‌زردچوبه كاملا بپزد. بعد در ظرف تفلون با دست آن را ورز دهید (این كار ممكن است یك ساعت وقت بگیرد). نصف استكان از آب گوشت را نیز كم‌کم به گوشت در حال ورز دادن اضافه كنید تا جایی كه گوشت به صورت خمیری یكنواخت شود كه به راحتی كش می‌آید.

2-در حین کوبیدن آب باقی مانده را به آن اضافه می کنیم تاگوشت سفید شود،

3-زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. بعد از جوش آمدن، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید.

4-خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.

5-بهتر است خورش را ۲۴ ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

سایر نکات

این خورش سرد سرو می شود.
از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.
طرز تهیه خورش ماست (اصفهان)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی