آموزش طرز تهیه حلوای نخودچی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آرد گندم 2 پیمانه
آرد نخودچی 2 پیمانه
شکر 5 پیمانه
آب 5 پیمانه
روغن 1 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
عرق هل 1/4 پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پودر کاکائو به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا شربت حلوا : شکر،آب،گلاب و عرق هل رو با هم داخل قابلمه مخلوط میکنیم و پیزاریم رویه حرارت تا شکر باز بشه لازم نیست به جوش بیاد همین که شکر باز بشه کافیه و زعفرون رو اضافه میکنیم و زیرشو خاموش میکنیم.
2-آرد هارو با هم الک میکنیم و داخل قابلمه نچسب میزاریم رویه حرارت ملایم .مدام هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه.(حدود ده دقیقه کافیه)
3-بعد از ده دقیقه روغن رو اضافه میکنیم حدود ده دقیقه دیگه آرد رو با روغن سرخ میکنیم. در آخر شربت از قبل آماده شده رو کم کم ب آرد اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا یک دست بشه.
نکته : برای دو رنگ شدن من از پودر کاکلئو استفاده میکنم. و برای اینکه دو رنگ از قیف بیرون بیاد هر دو رنگو هم زمامن با هم داخل قیف میریزم.
5-برای آستر کشی حلوارو داغ تو سینی میکشم اما برای ماسوره زدن حلوارو ولرم ماسوره میزنم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه