آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پوره عدس قرمز؛ هم رنگش عالیه هم طعمش!

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوره عدس قرمز؛ هم رنگش عالیه هم طعمش! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

عدس قرمز: 2 لیوان
پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
گشنیز تازه خرد شده: یک قاشق سوپخوری
سرکه: یک قاشق سوپخوری
آب مرغ بدون چربی: یک لیتر
تره فرنگی: 3 عدد
تخم مرغ: 4 عدد
نعنای تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
جعفری (برای تزئین): به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

1. عدس ها را در یک قابلمه بریزید و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز تازه، نعنا، سرکه و آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن، باید به مدت 40-30 دقیقه روی حرارت ملایم نیم جوش بماند تا عدس ها پخته و آب آن کشیده شود.

2. سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از آن به مواد آماده شده، نمک و فلفل اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

3. سپس آنها را در چهار ظرف کوچک که از قبل چرب شده بریزید. وسط آنها را خالی کنید و یک تخم مرغ بشکنید. روی ظرف فویل آلومینیوم بکشید.

4. به مدت 20-15 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد بگذاریم تا وقتی که تخم مرغ سفت شود. آن گاه روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین کنید.
طرز تهیه پوره عدس قرمز؛ هم رنگش عالیه هم طعمش!

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی