آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تی تاب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تی تاب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آرد 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 3/4 لیوان
شیر 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شکر 3/4 لیوان
مواد میانی
شکر 1/2 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-فر روی روی ۱۸۰ درجه یا همون درجه ای که همیشه کیک درست میکنید روشن کنید

2-کف قالب مسطتیل (۲۰ *۳۰)رو کاغذ روغنی بندازید. آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید

3-تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن برقی بزنید تا کرم و کشدار و پفی بشه

4-روغن و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط بشن آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنید و با لیسک آروم مخلوط کنید

5-مواد میانی رو در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید باید مایه کیک رو به سه قسمت مساوی تقسیم کنید

6-اگه چشمی میتونید این کار رو بکنید اگر نه همون اول کار مایه رو به سه قسمت مساوی تقسیم کنید

7-یک قسمت از مایه کیک رو کف قالب بریزید و قالب رو بزارید داخل فر به مدت ۱۰ دقیقه تا خودشو بگیره

8-بستگی به دمای فرتون داره خودتون چک کنید این زمان تقریبی هست قالب رو از فر خارج کنید از مخلوط میانی (شکر و پودر کاکائو )روش بریزید سعی کنید یکنواخت باشه

9-این بار گریل رو روشن کنید و اجازه بدید لایه شکر و کاکائو آب بشه تا حالت کاراملی بشه و شکرتون از حالت دون دون در بیاد

10-بعد از آب شدن شکر ها دوباره قالب رو از فر خارج کنید و یک لایه دیگه از مواد کیک رو روش بریزید و مجدد داخل فر بزاریدو با همون گریل اجازه بدید کیک بپزه

11-بعد پخت کیک مجدد قالب رو خارج کنید و یه لایه دیگه از مواد میانی روش بریزید و باز هم بزارید توی فر تا شکرها کارملی بشن به همین ترتیب ادامه بدید تا مواد کیک تموم بشه

12-لایه آخر باید کیک باشه بعد پخت کیک اجازه بدید سرد بشه و به شکل تی تاب برش بزنید

13-اگه دوست داشتید روشو با سس شکلات یا شکلات آب شده تزیین کنید نکته:حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید
طرز تهیه تی تاب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی