آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه مربایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه مربایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 پاکت مارگارین و یا کره نرم شده در دمای اتاق (250 گرم)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان پودر نشاسته (گندم یا ذرت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم
قالب به شکل دلخواه در دو اندازه
مربا

طرز تهیه

کره که در دمای اتاق خوب نرم شده و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. نشاسته و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد را آرام آرام اضافه کنید و ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.
از خمیر تکه هایی بردارید و باز کنید و با قالب بزرگ برش بزنید سپس داخل نصف خمیرهای قالب زده را با قالب کوچک برش زده و خمیر وسط را بیرون آورید. دوباره خمیرهای مانده را جمع کنید و باز کنید(به ضخامت نیم سانت) و با قالب ها برش بزنید. خمیر ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده 12_10 دقیقه بپزید. بعد از پخت وقتی که قرابیه کاملا سرد شد روی قرابیه ها پودر قند بپاشید و در پشت قرابیه هایی که داخلش تو خالی است کمی مربا بمالید و روی قرابیه بزرگ بذارید و کمی فشار بدید تا بچسبد. در قسمت وسط کمی مربا بذارید. قرابیه ها برای سرو حاضر هستند. نوش جان
طرز تهیه قرابیه مربایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی