آموزش طرز تهیه قرابیه مربایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پاکت مارگارین و یا کره نرم شده در دمای اتاق (250 گرم)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان پودر نشاسته (گندم یا ذرت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم
قالب به شکل دلخواه در دو اندازه
مربا
طرز تهیه
کره که در دمای اتاق خوب نرم شده و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. نشاسته و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد را آرام آرام اضافه کنید و ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.
از خمیر تکه هایی بردارید و باز کنید و با قالب بزرگ برش بزنید سپس داخل نصف خمیرهای قالب زده را با قالب کوچک برش زده و خمیر وسط را بیرون آورید. دوباره خمیرهای مانده را جمع کنید و باز کنید(به ضخامت نیم سانت) و با قالب ها برش بزنید. خمیر ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده 12_10 دقیقه بپزید. بعد از پخت وقتی که قرابیه کاملا سرد شد روی قرابیه ها پودر قند بپاشید و در پشت قرابیه هایی که داخلش تو خالی است کمی مربا بمالید و روی قرابیه بزرگ بذارید و کمی فشار بدید تا بچسبد. در قسمت وسط کمی مربا بذارید. قرابیه ها برای سرو حاضر هستند. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه