آموزش طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای 8 نفر
برای کرم:
2 زرده تخم مرغ بزرگ
1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری یا 30 میلی لیتر آب
1ونیم پیمانه یا 355 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری آرد
113 گرم کره
227 گرم پنیر ماسکارپونه نرم
2 پیمانه یا 473 میلی لیتر خامه صبحانه، سرد
–
برای پوره توت فرنگی:
3-4 پیمانه توت فرنگی(صبر کنین توت فرنگی شیرین بیاد بازار)
1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر
–
60-80 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
2 پیمانه توت فرنگی برای تزیین
–
طرز تهیه
ابتدا کرم رو تهیه کنید تا وقت باشه سرد شه،زرده ها و شکر رو یک دقیقه با همزن بزنین، در طرف دیگه،داخل کاسه کوچکی، نشاسته ذرت و آب رو مخلوط کنین و به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب 2-3 دقیقه با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن و رنگش روشن شه،حالا داخل قابلمه کوچک، شیر و آرد رو روی حرارت ملایم گرم کنین، مدام هم بزنین تا بخار بیاد بالا ولی نجوشه، حالا شیر گرم رو به آرامی و کم کم به مخلوط زرده اضافه کنید و مدام هم بزنین. حالا مخلوط رو داخل قابلمه برگردونین و روی حرارت ملایم، 4-5 دقیقه با لیسک مخلوط کنید تا غلیظ شه مثل پودینگ.
از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین. روی کرم سلفون بزارین تا پوسته نبنده.یعنی سلفون در تماس با کرم باشه.بعد بزارین یخچال بعد از سرد شدن.
بعد ازینکه کاملا سرد شد، از یخچال دربیارین و پنیر رو اضافه کنید و خوب با همزن برقی بزنین تا مخلوط شه.بعد خامه رو اضافه کنید و 4-5 دقیقه بزنین تا پفی شه و فرم بگیره.
برای پوره توت فرنگی، توت فرنگی ها و شکر رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین.
داخل قالب کمربندی یا رینگ یا طلق، دیواره ها و کف قالب بیسکوییت های لیدی فینگر که یک طرفشونو داخل پوره توت فرنگی فرو کردین رو بچینین، نیاز بود لیدی فینگر رو ببرین تا کاملا فیت شن و جال خالی نمونه.حالا از کرم بدین روی لیدی فینگر ها و یک لایه لیدی فینگر که اینسری هر دو طرفشونو داخل پوره فرو کردین رو بچینین و دوباره کرم و دوباره لیدی فینگر و در آخر کرم.
تیرامیسو رو داخل یخچال بزارین حداقل 8 ساعت.بعد دربیارین و قالب یا رینگ یا طلق رو بردارین و دورش روبان ببندین و روشو با توت فرنگی تزیین کنید. میتونین با بریلو یا شیره، روی توت فرنگی ها بزنین با فرچه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه