آموزش طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سس گوجه فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم لوبیا سبز
نیم کیلو گوجه فرنگی
6_5 عدد سیر
7_6 عدد فلفل تند
مقدار کمی جعفری
1 استکان سرکه انگور
1.5 قاشق غذاخوری سنگ نمک ریز(و یا نمک معمولی طبق ذائقه خودتان کم و زیاد کنید)
خیلی کم روغن زیتون برای روی ترشی
طرز تهیه
لوبیا ها را تمیز کنید و در اندازه کوچک خرد کنید. داخل قابلمه ای بریزید و آب داغ بریزید و حدود 6_5 دقیقه بپزید. سپس آبکش کرده روی لوبیا آب سرد بریزید و داخل شیشه ها بریزید بیشتر از یک سوم شیشه را با لوبیا پر کنید.بقیه مواد را در غذاساز خرد کنید و همراه با نمک و سرکه روی لوبیا ها بریزید سر شیشه ها به اندازه یک بند انگشت خالی بماند.در شیشه ها را ببندید و شیشه را تکان بدید تا لوبیا با سس مخلوط شود.سپس در شیشه را باز کنید و روی ترشی کمی روغن زیتون به صورتی که یه لایه روی مواد باشد بریزید و دوباره در شیشه را محکم ببندید و در جایی که نور آفتاب نمی افتد نگه دارید.حدود یک هفته بعد آماده خوردن میشود. .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه