آموزش طرز تهیه رول بادمجان با پنیر پارمسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم.. ۲ قاشق غذاخوری کره کاله
۱ حبه سیر (ریز خرد شده)
۱ عدد پیاز (ریز خرد شده)
۱ فنجان برنج ایتالیایی (ریزوتو)
۳ فنجان مرغ خرد شده
یکسوم فنجان پنیر پارمسان کاله (خرید از دیجی کالا)
۲ قاشق غذاخوری پنیر ماسکارپونه کاله (خرید از دیجی کالا)
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
۲ عدد بادمجان بزرگ
روغن زیتون
۱۰۰ گرم سس مارینارا
ریحان تازه
طرز تهیه سس مارینارا
طرز تهیه رول بادمجان با پنیر پارمسان
داخل یک تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر را به مدت یک دقیقه با هم تفت دهید. برنج را هم به تابه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را با هم تفت دهید.
وقتی برنج کمی سرخ شد، نصف مرغ را اضافه کنید و مواد را تفت دهید. سپس باقی مرغ را اضافه کنید و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه مواد را با هم تفت دهید.
وقتی که برنج نرم شد، پنیر پارمسان و ماسکارپونه را اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید و بعد از چند دقیقه مواد را به یک ظرف انتقال دهید تا خنک شود.
بادمجانها را از طول به شکل ورقههای نازک برش دهید. هر بادمجان را به ۶ قسمت تقسیم کنید. به ورقههای بادمجان نمک بزنید و حدود یک ساعت آنها را داخل یک آبکش قرار دهید. بعد از یک ساعت آنها را بشویید و به وسیله حوله خشک کنید.
داخل یک تابه ورقههای بادمجان را با مقدار کمی روغن زیتون سرخ کنید. مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید سپس آنها را یک ظرف بزرگ بچینید. مقداری از مایه برنج و مرغ را همراه مقدار کمی سس مارینارا، روی هر ورقه بریزید و رول کنید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
نصف مقدار از سس را داخل ظرفی که میخواهید رولها را بچینید، ریخته و پخش کنید. رولهای آماده شده را داخل ظرف بچینید. مقدار دیگری از سس را روی تمام رولها بریزید.
پنیر پارمسان هم روی سس بریزید و ظرف را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. ظرف را از فر بیرون آورده و با مقداری ریحان روی آن را تزیین کنید. نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه