آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه رول بادمجان با پنیر پارمسان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رول بادمجان با پنیر پارمسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم.. ۲ قاشق غذاخوری کره کاله
۱ حبه سیر (ریز خرد شده)
۱ عدد پیاز (ریز خرد شده)
۱ فنجان برنج ایتالیایی (ریزوتو)
۳ فنجان مرغ خرد شده
یک‌سوم فنجان پنیر پارمسان کاله (خرید از دیجی کالا)
۲ قاشق غذاخوری پنیر ماسکارپونه کاله (خرید از دیجی کالا)
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
۲ عدد بادمجان بزرگ
روغن زیتون
۱۰۰ گرم سس مارینارا
ریحان تازه

طرز تهیه سس مارینارا

طرز تهیه رول بادمجان با پنیر پارمسان

طرز تهیه رول بادمجان با پنیر پارمسان
داخل یک تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر را به مدت یک دقیقه با هم تفت دهید. برنج را هم به تابه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را با هم تفت دهید.

وقتی برنج کمی سرخ شد، نصف مرغ را اضافه کنید و مواد را تفت دهید. سپس باقی مرغ را اضافه کنید و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه مواد را با هم تفت دهید.

وقتی که برنج نرم شد، پنیر پارمسان و ماسکارپونه را اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید و بعد از چند دقیقه مواد را به یک ظرف انتقال دهید تا خنک شود.

بادمجان‌ها را از طول به شکل ورقه‌های نازک برش دهید. هر بادمجان را به ۶ قسمت تقسیم کنید. به ورقه‌های بادمجان نمک بزنید و حدود یک ساعت آن‌ها را داخل یک آبکش قرار دهید. بعد از یک ساعت آن‌ها را بشویید و به وسیله حوله خشک کنید.

داخل یک تابه ورقه‌های بادمجان را با مقدار کمی روغن زیتون سرخ کنید. مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید سپس آن‌ها را یک ظرف بزرگ بچینید. مقداری از مایه برنج و مرغ را همراه مقدار کمی سس مارینارا، روی هر ورقه بریزید و رول کنید.

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

نصف مقدار از سس را داخل ظرفی که می‌خواهید رول‌ها را بچینید، ریخته و پخش کنید. رول‌های آماده شده را داخل ظرف بچینید. مقدار دیگری از سس را روی تمام رول‌ها بریزید.

پنیر پارمسان هم روی سس بریزید و ظرف را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. ظرف را از فر بیرون آورده و با مقداری ریحان روی آن را تزیین کنید. نوش جان!
طرز تهیه رول بادمجان با پنیر پارمسان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی