آموزش طرز تهیه تارت کشک بادمجون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
3 لیوان آرد رو با ۱ ق م بیکینگ پودر و ۱ ق م سرخالی نمک مخلوط کنید. ۱ ق غ مایه خمیر رو با ۱ و نیم ق چ شکر تو نصف لیوان آب ولرم بریزید و ۱۰ دقیقه بزارید بمونه و بعد به آردتون اضافه کنید و بهش آب اضافه کنید تا خمیر شه و به دست نچسبه. کمی هم زعفران دم کرده بریزید یا ۱ ق غ شیر خشک برای این که خمیرتون زودتر رنگ بگیره. من شیر خشک زدم و کاملا ورز دهید و تو ظرف دردار یه جای گرم بزارید به مدت ۱ ساعت تا حجمش دو برابر شه و بعد ظرف تارت رو چرب کنید وخمیر رو با وردنه باز کنید و داخل ظرف بزارید سعی کنید نازک پهن کنید و با چنگال سوراخ سوراخ کنید. چون پف میکنه تا فضای کافی برای ریختن کشک بادمجون داشته باشید. و داخل فر از قبل گرم شده بزارید تا وقتی که نون بپزه و زیرش طلایی شه حالا آماده ست، میتونید کشک بادمجون رو روش بریزید و صاف کنید این نون بافت خوبی داره بیرونش ترده و داخل نون پوکه و بعد ریختن کشک بادمجون خیس نمیشه.
برای تزیین روش هم کشک رو با کمی آب رقیق کردم و داخل قیف ریختم و شکل رو کشیدم و داخل گلبرگها رو با مخلوط کشک و کمی زعفران و نعنا داغ پر کردم.
اون گل رز هم با بادمجونه. بادمجون رو حلقه نازک برش دادم و مثل رز دور هم پیچیدم و با خلال فیکس کردم و تو روغن سرخ کردم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه