آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تارت پاناکوتای وانیلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت پاناکوتای وانیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای 4 تارت 3 اینچی : 120 گرم کره بدون نمک, نرم شده – 80 گرم پودر شکر – 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل – 3 قاشق غذاخوری بادام زمینی – 1 پانچ نمک – 1 تخم مرغ – 200 گرم آرد
برای پاناکوتای وانیلی برای 12 تا 18 تارت(اگه میخایین 12-18 تارت درس کنین باید مواد گفته شده در تارت رو 3 برابر کنین): 1/4 پیمانه آب – 3 و 1/2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین – 3 و 1/4 پیمانه خامه – 3/4 پیمانه پودر شکر الک شده – 2-3 لوبیای وانیل,خمیر توشبرای روش : تارت مانده یا بیسکویت

طرز تهیه

برای تارت، روی کره، پودر شکر رو الک کنین، وانیل، بادام زمینی و نمک رو اضافه کنین و با قاشق چوبی خوب هم بزنین. درون خمیر یه سوراخ بزرگ بازکنین و تخم مرغ رو توش بندازین و قاطی کنین، آرد رو روش الک کرده و فقط تا وقتیکه جذب خمیر بشه ورز بدین. خمیر رو صاف کرده و با نایلون پوشونده، بزارین 2 ساعت حداقل یخچال. فر رو 180 درجه بزارین، 4 تا حلقه 3 اینچی رو روغنکاری کنین، روی سینی کاغذ هم بزارین، خمیر رو روی سطحی که کمی آرد داره، به نازکی 2 میلی متر باز کنین، داخل حلقه ها یا ظرفتون بزارین، با چنگال زیرشو سوراخ سوراخ کنین. 12-15 دقیقه بپزین، تا وقتی که کمی طلایی بشن، 10 دقیقه بزارین سرد بشن، برای نگهداری اونها در یخچال، میتونین تا 2 روز درون ظرف بسته نگهداری کنین، ولی سعی کنین روی همدیگه نزارین.✏برای پاناکوتا، درون آب، ژلاتین رو بپاشین و 5 دقیقه صبر کنین، خامه، پودر شکر و وانیل رو روی شعله کم تا متوسط بجوشونین تا 5-8 دقیقه . گهگاهی هم بزنین.ژلاتین رو اضافه کرده، بپزین و تا 2 دقیقه هم بزنین. لوبیاهای وانیل رو دربیارین و بزارین سرد بشه تا 10 دقیقه . بعد ازینکه تارت سرد شد، پاناکوتا هارو توشون بریزین و تزیین کنین و حداقل 4 ساعت تا یک شب بزارین یخچال.
طرز تهیه تارت پاناکوتای وانیلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی