آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پنکیک ژاپنی در واقع همون پنکیک آشنای خودمونه با همون طعم و مزه منتهی با این تفاوت که خیلی پفی تر و سبک تره و ارتفاع بیشتری داره و با کمک قالب درست میشه پیشنهاد میکنم که حتما این نوع پنکیک رو تهیه کنین چون درسته که مواد تشکیل دهنده اش همون مواد همیشگیه ولی به خاطر بافت سبک و پفی ای که داره خیلی لذیذ تره و خیلی بهتون میچسبه…

مواد لازم:

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۳ قاشق غذاخوری پودر قند
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ و ۱/۴ پیمانه شیر
نوک قاشق چایخوری پودر وانیل
۴۰ گرم کره آب شده
۱ عدد زرده تخم مرغ
۳ عدد سفیده تخم مرغ
۱/۴ قاشق چایخوری سرکه سفید یا پودر تارتار

مراحل تهیه

برای تهیه این پنکیک خوشمزه ابتدا شیر، کره، زرده تخم مرغ، پودر شکر و وانیل رو داخل یه کاسه بریزین و بعد با یه همزن دستی بزنینشون تا مواد با هم مخلوط و یکدست بشن.
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی
حالا داخل یه کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنین.
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی
مخلوط شیر و زرده تخم مرغ رو به مواد خشک اضافه کنین و با یه همزن دستی هم بزنین تا یکنواخت بشن.
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی
بعد تو یه کاسه بزرگ دیگه سفیده های تخم مرغ رو که بهشون پودر تارتار یا سرکه سفید رو اضافه کردین با همزن بزنین تا خوب پف کننو بالا بیانو شکل بگیرن.
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی
یک سوم سفیده زده شده رو به مخلوط آرد اضافه کنین و خیلی آروم همشون بزنین تا مخلوط بشن. این مقدار سفیده کمک میکنه تا مخلوط یکم رقیق تر بشه تا بعدا وقتی مابقی سفیده رو اضافه میکنیم احتیاجی به هم زدن زیاد برای مخلوط شدن نباشه و اینطوری پف دو سوم باقیمانده سفیده ها کمتر میخوابه.
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی
حالا بقیه سفیده زده شده رو اضافه کنین و خیلی آروم مخلوط رو فولد کنین از همزدن زیاد خودداری کنین تا پف سفیده نخوابه.
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی
دیواره داخلی یه قالب حلقه ای که ترجیحا حدود ۶ الی ۷ سانت قطر و حدود ۴ سانت ارتفاع داره رو چرب کنین و داخل یه ماهیتابه کاملا نچسب که روی حرارت ملایمه بذارین. البته در صورتی که تعداد بیشتری قالب داشته باشین میتونین زودتر پنکیک هارو حاضر کنین و همزمان داخل ماهیتابه بذارینشون.
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی
نصف قالب رو با مایه پنکیک پر کنین.
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی
حالا در ماهیتابه رو ببندین و اجازه بدین تا پنکیک برای حدود ۵ دقیقه بپزه تا هم پف کنه و بالا بیاد و هم کفش طلایی بشه.
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی
قالب رو به آرومی برگردونین تا طرف دیگه هم طلایی بشه و پنکیک مغز پخت بشه باز هم در بسته باشه.
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی
حالا پنکیکتون حاضره و کافیه تا از قالب جداش کنینو در بیارین و نوش جون کنین…
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی
طرز تهیه پنکیک ژاپنی نرم و پفی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی