آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بورک پیله ای اسفناج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بورک پیله ای اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 و یا 5 عدد یوفکا ( برای سینی بزرگ فر)
1.5 لیوان شیر
نصف لیوان ماست
نصف لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (یکی را کنار بذارین)
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
مواد داخل:
نیم کیلو اسفناج
پنیر سفید
1 عدد پیاز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه

پیاز ریز خرد شده را در روغن سرخ کنید . اسفناج خرد شده را به پیاز اضافه کنید نمک اضافه کرده و کمی بپزید . بعد از خنک شدن مواد اسفناجی که آبشو در ظرف پس میده اسفناج را در ظرف دیگری بریزید .
1 عدد تخم مرغ، شیر، ماست، روغن مایع ، 2 قاشق غذاخوری آرد ، 1 قاشق چایخوری جوش شیرین را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنین. یک عدد یوفکا را روی میز باز کنید و از مواد سس با قاشق روی یوفکا بریزید و با فرچه به تمام قسمتهای یوفکا پخش کنید .نصف یوفکا مخلوط پنیر سفید و اسفناج بریزین و تمام قسمتها به صورت مساوی پخش کنین .نصف یوفکا را روی مواد آورده با دست هر دو طرف را جمع کنید و اندازه 4 انگشت برش بزنید و در سینی بذارین. تمام یوفکاها را به این شکل درست کنید . تخم مرغی که کنار گذاشته بودین به سس باقیمانده اضافه کنید و روی بورک ها به طور یکنواخت بریزین . در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی بورک سرخ شود بپزید . نوش جان
طرز تهیه بورک پیله ای اسفناج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی