آموزش طرز تهیه رولت اسفناج با ماست چکیده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم اسفناج(ما خودمون معمولا برای یک کیلو اسفناج 3-4 تا تخممرغ میزنیم)
۲ عدد تخممرغ
۱ قس آرد سفيد
۵۰ گرم ماست چكيده(ما علاوه بر ماست، توش گوشت چرخ کرده هم میزاریم)
۸۰ گرم گردو
۱ قس روغن زيتون
نمك و فلفل به ميزان لازم
مقداري كاغذ روغني
مقداري زرشك و مغز گردو براي تزئين
طرز تهیه
۱- اسفناج را شسته و ريز خرد كنيد. آنها را بدون آب در قابلمهاي بريزيد و بخارپز كنيد.
۲- گردو را آسياب كنيد و كناري بگذاريد. اسفناجهاي پخته را در روغن زيتون كمي تفت دهيد و كنار بگذاريد تا خنك شوند.
۳- در يك ظرف تخممرغها، آرد و نمك و فلفل را ريخته و با همزن خوب بزنيد. اسفناج خنكشده را با مواد بالا مخلوط كنيد.
۴- ته يك ظرف پهن و كوتاه مثل سيني را كمي چرب كرده و كاغذ روغني پهن كنيد. مواد رولت را روي كاغذ ريخته و صاف كنيد. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد. بعد از كمي گرم شدن ظرف را در فر بگذاريد تا به مدت حداكثر ۱۰ دقيقه بپزد.
نكته: وقتي ظرف محتوي اسفناج و تخممرغ را در فر ميگذاريد بهتر است دائم آن را نگاه كنيد، چون پخت زيادي لازم ندارد، در حدي در فر بايد بماند كه تخممرغها خودشان را بگيرند.۵- بعد از پختن رولت و خنك شدن آن را روي كاغذ روغني بزرگتري برگردانيد و رویش ماست و اگر خواستید گوشت چرخ کرده گذاشته و رول کنید و اگر خواستید رولت را در يخچال به مدت سه تا چهار ساعت قرار دهيد تا كاملا فرم بگيرد وگرنه بدون یخچال گذاشتن هم میشه سرو کرد. راستی با ماست و گردو و زرشک و… روشو تزیین کنین.(برای داخل رولت میشه خیلی
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه