آموزش طرز تهیه بورک اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آب ولرم …………….. يک و نيم ليوان
ماست ………………. نصف ليوان
مايه ي خمير …………. 1 قاشق غذاخوري
نمک ………………… 1 قاشق چاي خوري
آرد …………………. به مقدار لازم
.
مواد لازم داخل بورک:
اسفناج ……………… 500 گرم
کره ………………… 1 قاشق غذاخوري
روغن مايع ………….. 2 قاشق غذاخوري
پياز بزرگ ……………. 1 عدد
پنير دلخواه ………….. 1 ليوان
تخم مرغ …………….. 2 عدد
نمک، فلفل …………… به مقدار لازم
طرز تهیه
مايه ي خمير، نمک و آب ولرم و ماست را در ظرفي با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم تا زماني که خمير منسجمي حاصل شود که به دست نمي چسبد. روي خمير را با پارچه ي تميزي پوشانده و به مدت يک شب در يخچال قرار مي دهيم تا خوب عمل آيد. براي تهيه مواد ميان بورک، پياز را خلالي خرد کرده و در مخلوط کره و روغن مايع تفت مي دهيم. اسفناج هاي شسته شده و با دست تکه تکه شده را در ظرف گودي ريخته، پنير ،سفيده هاي تخم_مرغ (زرده ها را براي روي بورک نگه مي داريم)، نمک و فلفل را اضافه مي کنيم و همين طور پياز تفت داده شده ي گرم را روي اسفناج ها مي ريزيم و همه ي مواد را خوب با هم مخلوط مي کنيم. خمير را به 5 قسمت مساوي تقسيم کرده و هر قسمت را به وسيله ي وردنه، نازک و به پهناي قالب مورد نظرمان، باز مي کنيم. روي هر لايه را به نصف قاشق غذاخوري روغن مايع آغشته مي کنيم. لايه ي اول را در قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده ايم، قرار مي دهيم، از مخلوط اسفناج روي آن ريخته و لايه ي بعدي خمير را روي آن پهن مي کنيم و دوباره روي خمير را مخلوط اسفناج ريخته و اين کار را ادامه مي دهيم تا لايه ي پنجم خمير و روي آن را کاملا به زرده ي تخم مرغ آغشته کرده سپس با يک چاقوي تيز، بورک را برش مي دهيم و قالب را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا بورک پخته و روي آن کاملا طلايي شود سپس به صورت داغ سرو مي کنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه