آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بورک اسفناج

آموزش طرز تهیه بورک اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آب ولرم …………….. يک و نيم ليوان
ماست ………………. نصف ليوان
مايه ي خمير …………. 1 قاشق غذاخوري
نمک ………………… 1 قاشق چاي خوري
آرد …………………. به مقدار لازم
.
مواد لازم داخل بورک:
اسفناج ……………… 500 گرم
کره ………………… 1 قاشق غذاخوري
روغن مايع ………….. 2 قاشق غذاخوري
پياز بزرگ ……………. 1 عدد
پنير دلخواه ………….. 1 ليوان
تخم مرغ …………….. 2 عدد
نمک، فلفل …………… به مقدار لازم

طرز تهیه

مايه ي خمير، نمک و آب ولرم و ماست را در ظرفي با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم تا زماني که خمير منسجمي حاصل شود که به دست نمي چسبد. روي خمير را با پارچه ي تميزي پوشانده و به مدت يک شب در يخچال قرار مي دهيم تا خوب عمل آيد. براي تهيه مواد ميان بورک، پياز را خلالي خرد کرده و در مخلوط کره و روغن مايع تفت مي دهيم. اسفناج هاي شسته شده و با دست تکه تکه شده را در ظرف گودي ريخته، پنير ،سفيده هاي تخم_مرغ (زرده ها را براي روي بورک نگه مي داريم)، نمک و فلفل را اضافه مي کنيم و همين طور پياز تفت داده شده ي گرم را روي اسفناج ها مي ريزيم و همه ي مواد را خوب با هم مخلوط مي کنيم. خمير را به 5 قسمت مساوي تقسيم کرده و هر قسمت را به وسيله ي وردنه، نازک و به پهناي قالب مورد نظرمان، باز مي کنيم. روي هر لايه را به نصف قاشق غذاخوري روغن مايع آغشته مي کنيم. لايه ي اول را در قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده ايم، قرار مي دهيم، از مخلوط اسفناج روي آن ريخته و لايه ي بعدي خمير را روي آن پهن مي کنيم و دوباره روي خمير را مخلوط اسفناج ريخته و اين کار را ادامه مي دهيم تا لايه ي پنجم خمير و روي آن را کاملا به زرده ي تخم مرغ آغشته کرده سپس با يک چاقوي تيز، بورک را برش مي دهيم و قالب را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا بورک پخته و روي آن کاملا طلايي شود سپس به صورت داغ سرو مي کنيم.
طرز تهیه بورک اسفناج

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی