آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه براونی فندقی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه براونی فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
150 گرم مارگارین و یا کره
1 لیوان شکر (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1 پنس نمک (مابین دو انگشت شصت و اشاره)
1 لیوان آرد
1 کاسه فندق خرد شده (کاسه کوچک ، مقدار فندق به خودتان بستگی دارد بدون فندق هم میشه)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
210 گرم شکلات تلخ (3 پاکت)

برای روی براونی:
فندق خرد شده

برای سس:
2 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
3 قاشق غذاخوری شکر
تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا بجوشد سپس از روی اجاق بردارید.

طرز تهیه

تخم مرغ ها را که به دمای اتاق رسیده اند را داخل ظرفی بشکنید و شکر را اضافه کنید و 7_5 دقیقه با همزن برقی تا وقتی که رنگش سفید شود و مثل خامه شود هم بزنید. سپس شکلات خرد شده و کره را داخل قابلمه کوچکی بذارید و به روش بنماری آب کنید وقتی که کمی سرد شد به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و کمی با همزن هم بزنید . خیلی هم نزنید چون پف تخم مرغ گرفته میشود. بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو ، فندق و آرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی (یا با لیسک) از پایین به بالا هم بزنید. داخل قالب مربع 25 سانتی چرب شده بریزید. در فر 160 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی کیک سرخ شود بپزید. حدود 35_30 دقیقه میپزد البته زمان پخت در فر های مختلف میتواند تغییر کند. بعد از بیرون آوردن از فر سس را که از قبل پخته اید و سرد شده را روی کیک (ولرم) بریزید و با فندق تزیین کنید. سپس سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه براونی فندقی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی