آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه باقلا فسنجان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باقلا فسنجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

نمک و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم
رب انار 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی 3 قاشق غذا خوری
پیاز (سرخ کرده) 3 قاشق غذا خوری
گردو 150 گرم
لوبیا چیتی 1 پیمانه

طرز تهیه

1-ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمك آبپز كنید.

2-گردو را آسیاب كرده و با رب‌انار، رب گوجه‌فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنید و با مقدار كمی آب اجازه دهید تا بجوشد .

3-بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه كنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه كنید.
سایر نکات
باقلا فسنجان

سایر نکات

1) غلظت غذا دلخواه می‌‌باشد اما بهتر است آن را كمی سفت تهیه كنید.
2)این غذا را هم با كته و هم با نان میتوانید سرو كنید.
3)باقلا فسنجان جزو غذاهای محلی استان گیلان است.
4)حتما لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را 3مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را قبل از پخت 2بار بجوشانید و ابش را خالی كنید.
طرز تهیه باقلا فسنجان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی