آموزش طرز تهیه مسقطی میوه با پودر ژله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
پودر ژله دلخواه 1 بسته
پودر نشاسته گل 1/2 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
آب سرد 1 لیوان
شکر 3/4 لیوان
میوه مورد دلخواه به مقدار لازم
طرز تهیه
نشاسته را با کمی آب مخلوط کنید و آن را برای یک ربع کنار بگذارید. صبر کنید تا ته نشین شود. بعد از ته نشین شدن، آب روی آن را دور بریزید. با این کار بوی نشاسته گرفته می شود و نشاسته خالص باقی می ماند.
نشاسته، گلاب، پودر ژله، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی گاز قرار دهید. شعله گاز را کم کنید و مدام مخلوط را هم بزنیدتا ته نگیرد.
باید خوب هم بزنید تا غلظت مخلوط به اندازه کافی سفت شود و شروع به قل زدن کند. در این مرحله باید میوه هایی را که دوست دارید خرد کنید و در داخل مسقطی بریزید.
حالا مخلوط را درون ظرف مناسبی که چرب کرده اید ریخته و خوب در همه جای ظرف پخش کنید. ظرف را برای سه ساعت درون یخچال قرار دهید. بعد از این مدت می توانید ظرف را خارج کرده و به قطعات دلخواه برش بزنید.
بهترین ژله ای که برای تهیه این نوع مسقطی می توانید استفاده کنید پودر ژله توت فرنگی، پرتقال و لیمو است و بهترین میوه ها هم توت فرنگی و قیصی میباشد. اما باز به دلخواه خودتان می باشد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه