آموزش طرز تهیه باسلوق شیره با گردو(ساوه) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
شیره انگور 1 فنجان
آب گرم 1 فنجان
آرد معمولی 1/2 فنجان
گلاب عرق و هل از هرکدام 1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
گردو 5 عدد
طرز تهیه
1-گردو ها را مغز می کنیم و در کمی آب گرم میریزیم به مدت ۷تا۸دقیقه تا راحت تر از سوزن ونخ رد کنیم.
2-یک متر نخ زخیم را از یک سوزن متوسط استریل شده رد کرده وگردو ها را به چهارقسمت تقسیم میکنیم و منظم با سوزن داخل نخ می کنیم وکنار می گذاریم.آب گرم را با شیره انگور مخلوط می کنیم تا یک دست شود بعد آرد را الک کرده و به مخلوط آب و شیره اضافه میکنیم و خوی مخلوط میکنیم واز صافی رد میکنیم که گلوله ای از آرد در مواد باقی نماند.
3-حال روی حرارت اجاق میگذاریم اول با حرارت بالا میگذاریم و مداوم مواد را هم میزنیم تا مواد ته نگیرد وبعد قول قول زدن شعله را کم می کنیم و حالا گلاب و عرق حل و زعفران را اضافه می کنیم و همین طور به هم زدن مواد ادامه میدهیم تا موادمان از فرنی غلیظ تر شود.و حال شعله را خاموش می کنیم.
4-حالا گردوهایی که مانند تسبیح در نخ کرده بودیم را از سر نخ گرفته و کاملادر مواد باسلوق فرو میبریم و سر نخ را در دست داشتیم را آرام بالا میاریم و روی بند محکم یامثل من روی توری آبچکون گره دادم آویزان میکنیم تا همه ی موادمان تمام شود.۵
وقتی همه ی باسلوق ها آماده شدن به بالکن یا فضای باز ببرید و به بند گره دهید ۵تا۶روز بماند تا خشک شوند. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه