آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه باسلوق شیره با گردو(ساوه)

آموزش طرز تهیه باسلوق شیره با گردو(ساوه) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

شیره انگور 1 فنجان
آب گرم 1 فنجان
آرد معمولی 1/2 فنجان
گلاب عرق و هل از هرکدام 1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
گردو 5 عدد

طرز تهیه

1-گردو ها را مغز می کنیم و در کمی آب گرم میریزیم به مدت ۷تا۸دقیقه تا راحت تر از سوزن ونخ رد کنیم.

2-یک متر نخ زخیم را از یک سوزن متوسط استریل شده رد کرده وگردو ها را به چهارقسمت تقسیم میکنیم و منظم با سوزن داخل نخ می کنیم وکنار می گذاریم.آب گرم را با شیره انگور مخلوط می کنیم تا یک دست شود بعد آرد را الک کرده و به مخلوط آب و شیره اضافه میکنیم و خوی مخلوط میکنیم واز صافی رد میکنیم که گلوله ای از آرد در مواد باقی نماند.

3-حال روی حرارت اجاق میگذاریم اول با حرارت بالا میگذاریم و مداوم مواد را هم میزنیم تا مواد ته نگیرد وبعد قول قول زدن شعله را کم می کنیم و حالا گلاب و عرق حل و زعفران را اضافه می کنیم و همین طور به هم زدن مواد ادامه میدهیم تا موادمان از فرنی غلیظ تر شود.و حال شعله را خاموش می کنیم.

4-حالا گردوهایی که مانند تسبیح در نخ کرده بودیم را از سر نخ گرفته و کاملادر مواد باسلوق فرو میبریم و سر نخ را در دست داشتیم را آرام بالا میاریم و روی بند محکم یامثل من روی توری آبچکون گره دادم آویزان میکنیم تا همه ی موادمان تمام شود.۵
وقتی همه ی باسلوق ها آماده شدن به بالکن یا فضای باز ببرید و به بند گره دهید ۵تا۶روز بماند تا خشک شوند. نوش جان
طرز تهیه باسلوق شیره با گردو(ساوه)

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی