آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه آش ترش

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه آش ترش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
آش ترش از آش های خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد و اصالت آن به شمال ایران مخصوصا شهر مازندارن برمی گردد. اما امروزه در شهرهای دیگر ایران نظیر تبریز، رشت، ارومیه، اردبیل، اراک، زنجان، گیلان و انزلی این آش را با مواد و دستورهای متفاوتی درست می کنند.

مواد لازم برای 6 نفر

لوبیا پخته شده یک پیمانه
نخود پخته شده یک پیمانه
هویچ پخته و خرد شده یک پیمانه
پیاز 1 عدد
چغندر خرد شده و پخته شده یک و نیم لیوان
سبزی آش شامل استفناج، تره، گشنیز، جعفری 300 گرم
بزرگه زردآلو یک پیمانه
آلوچه یک پیمانه
رشته آش 200 گرم
آبلغوره نصف لیوان

طرز تهیه

1. ایتدا حبوبات را از شب خیس می کنیم تا هم نفخ شان از بین برود و هم راحت تر پخته شوند. برای شروع هویچ را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد. همچنین چغندر قند را به همین روش خرد می کنیم و می پزیم.

2. همچنین نخود و لوبیا را در قابلمه های جداگانه روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند. توجه کنید نباید در یک قابلمه آن ها را بپزید چون لوبیا در عرض دو ساعت می پزد ولی نخود به زمان خیلی بیشتری نیاز دارد.

3. در ادامه پیاز را به صورت زیر و نگینی خرد می کنیم و به همراه روغن روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم سپس سبزی آش را به همراه یک پیمانه برگه زردآلو و یک پیمانه آلوچه و یک لیتر آب به آش اضافه می کنیم و حدود 40 دقیقه صبر می کنیم تا همه مواد باهم بپزند.

4. حالا نخود و لوبیای پخته شده را به همراه هویچ و چغندر پخته و خرد شده به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند. همچنین در این مرخله 200 گرم رشته آش را هم اضافه می کنیم و زمان می دهید تا همه مواد آش به خوبی بپزند.

5. در انتهای پخت، کمی نمک به همراه نصف لیوان آبغوره یا هر مقداری که تمایل داشتید به آش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. توجه کنید مقدار آبغوره کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد اما یادتان باشید اصل این آش به ترش بودنش است.

6.پس از اینکه آش با حرارت ملایم پخت و به غلظت مطلوب رسید، آش را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف سرو می کشیم و با نعنا داغ تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این آش ترش خوشمزه و مخصوص لذت ببرید.

نکات

همان طور که می دانید آش ترش مخصوص زمستان و هوای سرد می باشد. پس تا وقتی که چقندر در بازار موجود است این آش خوشمزه را درست کنید و امتحانش کنید.

البته برخی از افراد چغندر اضافه نمی کنند. شما هم در صورتی که به چغندر دسترسی نداشتید می توانید همین کارو بکنید.
طرز تهیه آش ترش

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی