در اين پست از 7 گنج، طرز تهيه مرصع پلو را آموزش ميدهيم. این غذا میتواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمي باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع پلو آن را به یك غذای محبوب و مشهور ایرانی تبدیل كرده است...
در اين پست از 7 گنج، طرز تهيه مرصع پلو را آموزش ميدهيم. این غذا میتواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمي باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع پلو آن را به یك غذای محبوب و مشهور ایرانی تبدیل كرده است…
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :برای 4 نفر
برنج 4پیمانه |
مرغ 1قعطه (سینه) |
كشمش 3قاشق سوپخوری (پلویی) |
زرشك 2قاشق سوپخوری |
خلال بادام 2قاشق سوپخوری |
خلال پسته 2قاشق سوپخوری |
پوست پرتقال 3قاشق سوپخوری (خلال) |
پیاز 2عدد |
زعفران نصف قاشق چایخوری |
شكر 2قاشق سوپخوری |
روغن به میزان لازم |
طرزتهیه:
ابتدا مرغ را با مقداری روغن و پیاز تفت میدهیم و سپس با كمی نمك و آب آبپز كرده و پس از خنك شدن ریش یش میكنیم.
در ظرفی مناسب برنج را آبكش كرده و شعله را كم میكنیم تا دم بكشد.
در ظرفی مقداری روغن یا كره را داغ كرده و كشمش و زرشك و خلال پسته و بادام را به ترتیب در آن تفت میدهیم .
در ظرفی مقداری روغن یا كره را داغ كرده و كشمش و زرشك و خلال پسته و بادام را به ترتیب در آن تفت میدهیم .
خلال پوست پرتقال را با مقداری آب میجوشانیم و دو بار تكرار میكنیم و هر مرتبه آب آن را خالی میكنیم تا تلخی آن گرفته شود.
و سپس آن را داخل آب سر قرار میدهیم و حدود 2 ساعت صبر میكنیم و ان را با شكر و زعفران در روغن داغ سرخ میكنیم .
وقتی برنج دم كشید آن را در ظرف مناسب ریخته و با سلیقه با مواد طبخ شده تزیین میكنیم.
نكات:
1)اگر به جای پوست پرتقال از پوست نارنج استفاده شود بهتر است.
2)اگر برای این غذا ته چین ماست یا مرغ بگذارید خوشمزه تر خواهد شد.
3)سعی كنید كمی پلو زعفرانی درست كنید و برای تزیین به كار بگیرید.
4)خلال ها را از شب قبل در آب و شكر قرار دهید تا نرم و خوشمزه شوند البته اگر آنها را در گلاب خیس كنید خوشمزه تر میشوند.
نوش جان…
گردآوري: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه