آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه پلو مجلسي: مرصع پلو به همراه نكات مهم

در اين پست از 7 گنج، طرز تهيه مرصع پلو را آموزش ميدهيم. این غذا میتواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمي باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع پلو آن را به یك غذای محبوب و مشهور ایرانی تبدیل كرده است...
تقویم فارسی اندروید
در اين پست از 7 گنج، طرز تهيه مرصع پلو را آموزش ميدهيم. این غذا میتواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمي باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع پلو آن را به یك غذای محبوب و مشهور ایرانی تبدیل كرده است…
مرصع پلو
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :برای 4 نفر

برنج                                      4پیمانه
مرغ                                      1قعطه (سینه)
كشمش                                    3قاشق سوپخوری (پلویی)
زرشك                                     2قاشق سوپخوری
خلال بادام                                 2قاشق سوپخوری
خلال پسته                                 2قاشق سوپخوری
پوست پرتقال                              3قاشق سوپخوری (خلال)
پیاز                                       2عدد
زعفران                                    نصف قاشق چایخوری
شكر                                       2قاشق سوپخوری
روغن                                      به میزان لازم

طرزتهیه:

ابتدا مرغ را با مقداری روغن و پیاز تفت میدهیم و سپس با كمی نمك و آب آبپز كرده و پس از خنك شدن ریش یش میكنیم.

در ظرفی مناسب برنج را آبكش كرده و شعله را كم میكنیم تا دم بكشد.
در ظرفی مقداری روغن یا كره را داغ كرده و كشمش و زرشك و خلال پسته و بادام را به ترتیب در آن تفت میدهیم .
خلال پوست پرتقال را با مقداری آب میجوشانیم و دو بار تكرار میكنیم و هر مرتبه آب آن را خالی میكنیم تا تلخی آن گرفته شود.
و سپس آن را داخل آب سر قرار میدهیم و حدود 2 ساعت صبر میكنیم و ان را با شكر و زعفران در روغن داغ سرخ میكنیم .
وقتی برنج دم كشید آن را در ظرف مناسب ریخته و با سلیقه با مواد طبخ شده تزیین میكنیم.

نكات:

1)اگر به جای پوست پرتقال از پوست نارنج استفاده شود بهتر است.
2)اگر برای این غذا ته چین ماست یا مرغ بگذارید خوشمزه تر خواهد شد.
3)سعی كنید كمی پلو زعفرانی درست كنید و برای تزیین به كار بگیرید.
4)خلال ها را از شب قبل در آب و شكر قرار دهید تا نرم و خوشمزه شوند البته اگر آنها را در گلاب خیس كنید خوشمزه تر میشوند.

نوش جان…

گردآوري: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

 

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی