بدون شک کشک بادمجان یکی از دوست داشتنی ترین غذاهای سنتی ایران است که اکثر مردم برای آن سر و دست می شکنند. در اين مطلب از 7 گنج طرز تهيه كشك بادمجام رژيمي خوشمزه را آورده ايم…
البته تمام این ها به شرطی است که کشک بادمجان خوبی از کار درآورید. دستور زیر یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین روش های تهیه این غذاست.
مواد لازم:
بادمجان متوسط ۴ عدد
کشک ۲/۱ پیمانه
روغن به ميزان لازم
پیاز بزرگ ۱عدد، خلالی
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیر ۶ حبه، ساطوری
نعنا خشک ۱ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
طرز تهيه:
بادنجان را شسته و كبابي كنيد و کنار بگذارید تا سرد شود، سپس پوست آن را بکنید و با گوشت کوب بکوبید تا له شود.
روغن را در تابه داغ کرده و پیاز را در آن سرخ کنید.
وقتي پياز عسلي شد، بادمجان را به آن اضافه كرده و تفت دهيد.
در اين فاصله كشك را با اندكي آب رقيق كرده و جداگانه بجوشانيد و بعد به مخلوط پياز و بادمجان اضافه كنيد.
در تابه اي جداگانه مقداري روغن ريخته و سيرها را سرخ كنيد. وقتي سيرها سرخ شد ريز گاز را خاموش كنيد و نعناع خشك را به آن اضافه كرده و بچرخانيد تا روغن به همه جاي آن برسد.
به همين سادگي كشك بادمجان رژيمي و كم روغن شما حاضر است. با كمي كشك و نعناع داغ و پياز داغ تزيين كنيد و نوش جان كنيد.
نكات مهم:
دستور فوق براي افرادي است كه دوست ندارند يك غذاي مقوي را به يك غذاي پر از كلسترول و مضر تبديل كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد سير ، نعناع و پياز را هر كدام به صورت جداگانه آماده كنيد. كه در اين صورت مقدار روغن بيشتري مورد استفاده قرار ميگيرد.
براي تهيه نعناع داغ در تابه اي روغن ريخته و بگذاريد داغ شود، وقتي داغ شد زير گاز را خاموش كنيد و نعناع خشك را در آن ريخته و بچرخانيد. توجه كنيد كه نعناع خيلي سريع ميسوزد.
نوشته شده توسط گروه ۷ گنج – اختصاصی ۷ گنج
www.7ganj.ir
*** کپی برداری بدون ذکر نام و لینک ۷ گنج مجاز نیست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه