آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي مطالب اختصاصي

طرز تهيه انواع پاپ كورن طعم دار + نكات مهم

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه انواع پاپ كورن طعم دار را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه انواع پاپ كورن طعم دار را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد…

پاپ كورن
پاپ كورن

فكر كنم طرز تهيه پاپ كورن ساده رو همه بلدن… فقط كافيه مقداري روغن و نمك تو يه قابلمه در دار بريزيد و وقتي داغ شد ذرت رو بهش اضافه كنيد و هر از گاهي قابلمه رو تكون بديد تا شروع به پف كردن كنه… همين… ولي شايد خيلي از افراد طرز تهيه پاپ كورن هاي طعم دالر رو بلد نباشن… در ادامه طرز تهيه پاپ كورن هاي طعم دار رو هم آموزش ميديم…

پاپ کورن کره ای:

برای تهیه این پاپ کورن باید به جای روغن توی تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد اون رو داخل ظرف دردار قرار بدید.بعد مقداری کره رو روی پاپ کورن داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.

پاپ کورن ليمويي:

بعد از آماده شدن پاپ كورن آن را از روي حرارت برداريد و مقداري آبليمو را با مقداري كره و نمك با هم مخلوط كرده و روي پاپ كورن ها بريزيد و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.

پاپ کورن پنیری:

برای تهیه این پاپ کورن شما باید مقداری پنیر پارمزان رو ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورنتون آماده شد اون رو داخل یه ظرف در دار بریزید و پنیر رو به همراه مقداری پودر سیر و موسیر بهش اضافه کنید و چند دقیقه بذاریدش داخل فر داغ!همین!

پاپ كورن سركه اي:

بعد از آماده شدن پاپ كورن آن را از روي حرارت برداريد و مقداري سركه را با مقداري كره و نمك با هم مخلوط كرده و روي پاپ كورن ها بريزيد و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.

پاپ کورن گوجه ای:

برای تهیه این پاپ کورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه(توی هوای آزاد هم با درپوش میشه خشکش کرد)بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی(همون که قنادی ها توش شکلات میریزن)بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

پاپ کورن شکلاتی:

مقداری پودر کاکائو و شکر رو مخلوط کنید بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نكات مهم تهيه پاپ كورن:

  • براي تهيه پاپ كورن حتما بايد از ذرت مرغوب استفاده كنيد وگرنه پف نميكنه
  • ذرتتون نبايد نمدار باشه ، بهتره ذرت رو در جاي خشك نگهداريد.
  • همينطور ذرت نبايد خيلي كهنه باشه
  • اصلا ذرت های بسته بندی رو پیشنهاد نمیکنم و به نظرم بهتره از عطاریهای آشنا ذرت رو بخرید.
  • حرارت نبايد خيلي كم باشه چون باعث عرق كردن داخل قابلمه ميشه و پاپ كورن ها خوب پف نمكنه  و خيس ميشه
  • ميتونيد در قابلمه رو نيم باز بذاريد تا رطوبت داخل قابلمه بياد بيرون ولي من اين كار رو نميكنم.

نوشته شده توسط گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

*** كپي برداري بدون لينك فعال به 7 گنج مجاز نيست.

19 دیدگاه

19 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی