آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و انگور

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی و انگور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵دقیقه
زمان پخت ۲۵دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

سیب زمینی متوسط 4 عدد
انگور درشت 10عدد
سیب 1 عدد
گرد و 6 عدد
سینه مرغ پخته و برش زده شده 100 گرم
کرفس 3/4 ساقه
سس مایونز 1/2 فنجان
ماست 2 قاشق سوپ خوری
سس خردل 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-ابتدا قابلمه را آب کرده و روی حرارت قرار دهید؛ سیب زمینی ها را شسته و درون آب به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد؛ سپس آنها را آبکش کرده و پوست شان را بگیرید و روی تخته آشپزی به صورت مکعب های مساوی برش بزنید. سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و به آن روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه کنید.

2-انگور ها را از وسط برش زده و همراه سیب های سفید مکعبی شکل و گردوهای خرد شده درون کاسه بریزید. در همین زمان؛ ساقه های کرفس را روی تخته آشپزی ساتوری کرده و همراه مرغ خرد شده روی مواد بریزید.

3-وقت آن رسیده تا سس را برای سالاد درست کنید. سس مایونز را همراه با مقداری سس خردل مخلوط کرده و به آن ماست و فلفل سیاه را اضافه کنید و با یک چنگال آن را هم بزنید. برای سرو سالاد سس را روی مواد بریزید.

سایر نکات

شما می توانید مواد دلخواه خود را به آن اضافه کنید. به دلیل شباهت این سالاد به سالاد الویه می توان به جای انگور از نخود فرنگی یا تخم مرغ رنده شده استفاده کنید.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و انگور

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی