آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

دستور پخت يك غذاي مكزيكي ساده و خوشمزه ( فريتاتا)

با ما همراه باشيد تا با طرز تهيه یک غذاي فوق العاده ساده و لذیذ مکزیکی آشنا شويد...
تقویم فارسی اندروید

با ما همراه باشيد تا با طرز تهيه یک غذاي فوق العاده ساده و لذیذ مکزیکی آشنا شويد.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

این غذا را با سالسا میل کنید. اگر سالسای شما از قبل آماده باشد، می توانید این غذا را حداکثر در 30 دقیقه سرو کنید. این مقدار مواد برای 4 نفر کافیست.

مواد لازم:

تخم مرغ بزرگ :10 عدد
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای :2 عدد
پیاز قرمز :1 عدد متوسط
پنیر چدار رنده شده :1 پیمانه
سرکه انگور :1 قاشق غذاخوری
کاهوی سالادی :1 بوته
سالسا :½ پیمانه برای سرو

mexican_frittata2

طرز تهیه:

در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را به همراه ½ قاشق غذاخوری نمک و ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه با همزن برقی مخلوط می کنیم. سپس آن را کنار می گذاریم. پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم. در یک تابه کمی عمیق، 1 قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده را داخل آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. 6 تا 8 دقیقه آنها را تفت می دهیم. تخم مرغ زده شده را روی آنها می ریزیم و مخلوط می کنیم و می گذاریم 1 دقیقه روی حرارت باشد. سپس پنیر رنده شده را روی آن می ریزیم. در تابه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم. فریتاتا در 15 دقیقه می پزد. پس از 15 دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم. در حین اینکه فریتاتا در حال پختن است، در یک کاسه بزرگ، سرکه و 2 قاشق غذاخوری روغن را کاملاً مخلوط می کنیم. آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. سپس کاهو ها را کمی خرد می کنیم و روی آن می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم. (در صورت دلخواه مراجعه به خشک کردن کاهو) فریتاتا را برش می دهیم و روی آن سالسا می ریزیم و با سالاد سرو می کنیم.

منبع: پارسه گرد

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی