این ژلهی بسیار زیبا است علاوه بر آن سادگی تهیه آن مزیتی مهم برایش محسوب میشود. یک تزئین تک که مشابه آن را کمتر در مراسم یا رستورانی دیدهاید. این ژله را هم ژلهی آسمانی و هم ژلهی ابر مینامند.
مواد لازم:
پودر ژله بلوبری………………………….. یک بسته
خامه زده شده یا اسپری خامه ……….به مقدار مورد نیاز
یخ ……………………………………….یک لیوان
طرز تهیه:
روش اول:
روش دوم:
روش سوم:
ابتداخامه فرم گرفته را در قیف ریخته و به شکل ابر روی دیواره ظرف میزنیم و آنرا داخل یخچال میگذاریم تا به همان حالت فرم بگيرد.
سپس یک بسته پودر ژله بلوبری را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و ميگذاريم تا خنک شود.
بعد به آرامي، طوری که فرم خامه در ظرف خراب نشود داخل ظرف میریزیم و در يخچال ميگذاريم تا ببندد.
نکته:
میتوانیم با کمی خلاقیت از پاستیلهایی به شکل پرنده یا هواپیما هم روی ژله و هم داخل ژله در کناره لیوان استفاده کنیم.
نوش جان …
پیشنهاد ما:
مشاهده مجموعه مدلهای تزیین ژله و دسر
نوشته شده توسط گروه ۷ گنج – اختصاصي
www.7ganj.ir
سلام، عالي بود، فقط يه سؤال؟ ميشه به جاي خامه از تركيب ژله آلوؤرا و بستني استفاده كرد؟
سلام دوست عزیز
بهتر است از خامه استفاده کنید