آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها

آموزش طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شیرینی گلاب جامون در حالت عادی با پودر شیر درست میشه اما شما می تونید با نان هم این شیرینی خوشمزه هندی رو درست کنید.

مواد لازم:

۳ عدد نان تست
نصف پیمانه آب
¼ پیمانه شکر
۱/۳ پیمانه شیر
روغن

طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها
بتدا کناره های نان تست را جدا کنید.
طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها
۱/۳ پیمانه شیر را داخل ظرفی بریزید و نان را داخل آن قرار بدهید. سپس نان را له کرده و با فشردن شیر اضافی را از نان بگیرید.
طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها
طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها
سپس نان ها را داخل مخلوط کن بریزید و چند ثانیه مخلوط کنید.
طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها
خمیر زده شده را داخل ظرفی بریزید و توپک های کوچک با آن درست کنید. هنگام درست کردن توپک ها زیاد فشار ندهید چون شیرینی کمی سفت می شود.
طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها
نصف پیمانه آب را داخل ظرفی بریزید و ¼ پیمانه شکر به آن اضافه کنید. و بعد روی گاز بجوشانید تا کمی غلیظ شود. غلظت آن باید به قدری باشد که وقتی امتحان می کنید انگشت ها را به هم بچسباند.
طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها
روغن را داخل تاوه داغ کنید. سپس توپک ها را داخل روغن بریزید تا در شعله ملایم گاز سرخ شود. وقتی رنگ آن متمایل به قهوه ای شد از تاوه در بیاورید. اگر شعله گاز زیاد باشد قسمت بیرونی زود سرخ می شود و داخل آن نپخته می ماند.
طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها
بعد از این که توپک ها سرخ شدند آن ها را داخل شیره ای که درست کرده اید قرار بدهید. شیره باید ولرم باشد نه داغ نه سرد. توپک ها باید به مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل شیره بمانند تا زمانی که سایز آن ها کمی بزرگ تر شود.
طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها
کنون شیرینی جامون آماده است. اگر دوست داشتید روی آن را با بستنی وانیلی تزئین کرده و بعد میل کنید.
طرز تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی