آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه گاناش

آموزش طرز تهیه گاناش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

شکلات تخته ای 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
کره 20 گرم
عسل 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-اول تمام شکلات ها رو ریز خورد کنین با چاقو

2-خامه و کره رو تو یه ظرف بزیزین و بزارین رو حرارت ملایم و مدام هم بزنین که کره آب شه و از کنار های ظرف خامه شروع کنه به ریز جوش زدن خامه رو وقتی رو حرارت می زارین شل میشه

3-وقتی ریز جوش زد شکلات ها رو اضافه کنین و حرارت رو خاموش کنین و شروع کنین سریع با لیسک هم زدن تا شکلات و خامه کاملا مخلوط بشن در این مرحله عسل رو اضافه کنین و کاملا مخلوط کنین طوری که تکه ای از شکلات باقی نماند .

4-گاناش ما تقریبا آماده هستش و می تونین برای انواع کاور کیک و دسر هاتون استفاده کنین

سایر نکات

اگه میزان شکلات و خامه برابر باشه از گاناش به عنوان گیلز استفاده میشه
اگه میزان شکلات دوبرابر خامه باشه برای فلینگ و کاور استفاده میشه
و اگه میزان شکلات نصف خامه باشه از گاناش به عنوان سس استفاده میشه
اگه می خواین گاناش رنگی داشته باشین از شکلات تخته ای سفید و رنگ خوراکی استفاده کنین
عسل برای براق شدن گاناش هست هنگامی که می خواین گاناش رو فرم دهید عسل را حذف کنید
کره حتما به دمای محیط رسیده باشد و نرم باشد
طرز تهیه گاناش

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی