آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک کاکائویی-گردویی بهمراه سس شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک کاکائویی-گردویی بهمراه سس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1 و 1/3 پیمانه آرد الک شده
2 تخم مرغ
1/4 لیوان شکر قهوه‌ای
3/4 لیوان شکر
1/2 لیوان شیر
60 گرم کره آب شده
1/3 لیوان گردو درشت خرد شده
1/2 لیوان پودر کاکائو
حدود 10 گرم بکینگ پودر
حدود 5 گرم وانیل شکری

برای گاناش یا سس شکلاتی:
100 گرم شکلات
1/3 پیمانه خامه

طرز تهیه

فر رو در دمای 170 درجه بزارین، یک قالب لوف متوسط یا کوچک رو با کره چرب کنید و کمی آرد بپاشین.آرد، بکینگ پودر و وانیل رو باهم مخلوط کنین و الک کنین. تخم مرغ و شکر هارو 3-4 دقیقه با دور تند همزن بزنین، شیر و کره رو اضافه کنید و کمی هم بزنین، مواد خشکم اضافه کنین و خیلی کم هم بزنین و یا با لیسک زیرو رو کنین، گردوهارم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.بعد داخل قالب بریزین و بدین فر.20 دقیقه اول در فر رو اصلا باز نکنین.وقتی بوی کیک اومد و خلال چوبی تمیز درومد از داخل کیک، یعنی پخته، زیاد نپزین که خشک شه.
برای گاناش، خامه رو به نقطه جوش برسونین.بعد تکه های شکلات رو اضافه کنین و تند هم بزنین تا حل شن، کیک رو نیم ساعت در قالب نگه دارین بعد از قالب دربیارین، بعددگاناش رو که سرد شده و کمی سفت شده رو روش بریزین و تزیین کنید. بعد کمی استراحت بدین سپس سرو کنید
طرز تهیه کیک کاکائویی-گردویی بهمراه سس شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی