آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک وانیلی با باترمیلک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک وانیلی با باترمیلک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۵ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

بیکینگ پودر 2.5 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1.5 لیوان
روغن 1/2یوان
باتر میلک 1 لیوان
آرد قنادی 2.5 لیوان
وانیل2.5 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-آرد و بيكينگ پودر و جوش شيرين رو الك يا ويسك ميكنيم تخم مرغ رو به خوبي هم ميزنيم تا كف كنه شكر رو اضافه كرده و خوب هم ميزنيم تا سفيد رنگ شه (خيلي مهمه) وانيل رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم

2-روغن رو اضافه كرده هم ميزنيم. در حدي كه مخلوط شه نصف باتر ميلك رو ميريزيم و با حركت كند همزن هم ميزنيم نصف آرد رو ريخته و كمي هم ميزنيم. در حدي كه مخلوط شه بقيه باتر ميلك رو توش ميريزيم و باز با دور كند هم ميزنيم باقي آرد رو اضافه كرده و هم ميزنيم تا زماني كه آرد كاملا مخلوط شه و نه بيشتر.

3-كف قالب رو قبل از شروع كار كاغذ انداخته و چرب ميكنيم مخلوط كيك رو توي قالب يا قالبها ريخته و توي فر ميذاريم هر قالب بهتره تا دو سوم پر بشه براي كاپ كيك ۲۵ دقيقه براي دو عدد كيك ۳۵ تا ۴۰ دقيقه (حدود ۲۳ سانت) براي يك كيك بزرگ ۵۰ تا ۶۰ دقيقه (حدود ۳۰ سانت)

4-اما هميشه به ياد داشته باشيد كه كيك رو بايد چك كنيد و به ساعت اعتماد نكنيد. يه سيخ چوبي يا خلال دندون به مركز كيك فرو ببريد اگر “تقريبا” چيزي بهش نچسبيد يعني كيك آماده است از قالب خارج كرده و روي توري بذاريد تا سرد شه

5-اين كيك به دليل داشتن باترميلك فوق العاده مرطوبه. خاصيت كيكهايي كه باتر ميلك دارن همينه. براي اطلاعتون كيك هايي كه با ماست درست ميشن روشون ترده و توشون پوكه و توي دهن پودر ميشه اما كيكهايي كه با باتر ميلك درست ميشن كاملا مرطوب و نرم و اسفنجي هستند رنگ تيره كيك به خاطر جوش شيرينه. ممنون از دوست خوبم شف طیبه

سایر نکات

براي تهيه يك ليوان باترميلك به اين شيوه عمل ميكنيم:
يك قاشق غذاخوري سركه سفيد و يا يك قاشق غذاخوري آبليمو و يا يك و سه چهارم قاشق غذاخوري كرم تارتار رو در ليواني ميريزيم
(شخصا سركه سفيد رو توصيه ميكنم)
روي اين عامل اسيدي شير ميريزيم. شير معمولي. تا جايي كه ليوان پر شه
15 دقيقه به همين شكل رهاش ميكنيم تا در دماي اتاق باقي بمونه
همش ميزنيم
مشاهده ميكنيم كه شير بريده و با هم زدن متوجه غليظ شدنش ميشيم
به اين مايع سفيد رنگ به نسبت غليظ باترميلك ميگن
حالا ميتونيد از اين باترميلك در تمام رسپيها استفاده كنيد
البته يك راه ديگه هم وجود داره كه جايگزين مناسبي براي باترميلك در رسپيهاست كه من اغلب ازش استفاده ميكنم و اون تركيب شير و ماسته
يك ليوان باترميلك = سه چهارم ليوان ماست + يك چهارم ليوان شير
پس از اين به بعد هر جا در رسپي اي ازتون باترميلك خواستم ميدونيد بايد چيكار كنيد.
طرز تهیه کیک وانیلی با باترمیلک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی