آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه کیک میان پر گردویی

تقویم فارسی اندروید

طرز تهیه کیک میان پر گردویی

کیک میان پر گردویی

مواد لازم برای تهیه کیک میان پر گردویی :

آرد سفید 250 گرم

تخم مرغ 2 عدد

شکر قهوه ای تیره 225 گرم

بیکینگ پودر یک ونیم قاشق چای خوری

نمک 4/1 قاشق چای خوری

خامه صبحانه 200 گرم

کره 200 گرم

وانیل 4/1 قاشق چای خوری .

 

مواد لازم میانی :

دارچین 1 قاشق چای خوری

پودر قهوه فوری 1 قاشق چای خوری

گردو 100گرم

شکر قهوه ای 70 گرم

 

طرز تهیه :

فر را با 180 درجه سانتی گراد گرم میکنیم . شکر شکر قهوه ای و کره به دمای محیط رسیده را باهم در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا کرم رنگ وکش دار شود . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده ، بعد وانیل را هم اضافه میکنیم. مجددا با همزن میزنیم تا مواد یک دست شود . آرد ،بیکینگ پودر و نمک را باهم الک کرده ، کم کم به مواد می افزاییم و به تناوب خامه را هم اضافه می کنیم در این مرحله دور همزن را کند و مواد را در حد ترکیب شدن هم می زنیم. قالب میان تهی 25سانتی متری را کاملا چرب و آرد پاشی می کنیم . نیمی از مواد را در قالب ریخته ، از مخلوط مواد میان شکر قهوه ای ، پودر قهوه فوری ، گردو خرد شده و دارچین روی مواد می ریزیم و بقیه مواد کیک را به مواد میانی اضافه میکنیم . قالب را در پنجره وسط فر که از قبل گرم کرده ایم ، به مدت35-40دقیقه قرار داده و اجازه می دهیم تا کیک پخته و طلائی رنگ شود ، بعد کیک را از فر خارج می کنیم . پس از خنک شدن ، اطراف کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم .

 

گردآوری : هفت گنج

 

مطالب مرتبط :

طرز تهیه چیز کیک نگرو ( بیسکویت کرم دار شکلاتی )…

کیک شکلاتی زرد الو و فندق

طرز تهیه کیت کت کاپ کیک با رویه کره ای کاراملی…

طرز تهیه چیز کیک کارامل و سیب

دهانتان را در شب یلدا با کاپ کیک لبو شیرین کنید…

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی