آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه کیک میان پر گردویی

طرز تهیه کیک میان پر گردویی

کیک میان پر گردویی

مواد لازم برای تهیه کیک میان پر گردویی :

آرد سفید 250 گرم

تخم مرغ 2 عدد

شکر قهوه ای تیره 225 گرم

بیکینگ پودر یک ونیم قاشق چای خوری

نمک 4/1 قاشق چای خوری

خامه صبحانه 200 گرم

کره 200 گرم

وانیل 4/1 قاشق چای خوری .

 

مواد لازم میانی :

دارچین 1 قاشق چای خوری

پودر قهوه فوری 1 قاشق چای خوری

گردو 100گرم

شکر قهوه ای 70 گرم

 

طرز تهیه :

فر را با 180 درجه سانتی گراد گرم میکنیم . شکر شکر قهوه ای و کره به دمای محیط رسیده را باهم در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا کرم رنگ وکش دار شود . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده ، بعد وانیل را هم اضافه میکنیم. مجددا با همزن میزنیم تا مواد یک دست شود . آرد ،بیکینگ پودر و نمک را باهم الک کرده ، کم کم به مواد می افزاییم و به تناوب خامه را هم اضافه می کنیم در این مرحله دور همزن را کند و مواد را در حد ترکیب شدن هم می زنیم. قالب میان تهی 25سانتی متری را کاملا چرب و آرد پاشی می کنیم . نیمی از مواد را در قالب ریخته ، از مخلوط مواد میان شکر قهوه ای ، پودر قهوه فوری ، گردو خرد شده و دارچین روی مواد می ریزیم و بقیه مواد کیک را به مواد میانی اضافه میکنیم . قالب را در پنجره وسط فر که از قبل گرم کرده ایم ، به مدت35-40دقیقه قرار داده و اجازه می دهیم تا کیک پخته و طلائی رنگ شود ، بعد کیک را از فر خارج می کنیم . پس از خنک شدن ، اطراف کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم .

 

گردآوری : هفت گنج

 

مطالب مرتبط :

طرز تهیه چیز کیک نگرو ( بیسکویت کرم دار شکلاتی )…

کیک شکلاتی زرد الو و فندق

طرز تهیه کیت کت کاپ کیک با رویه کره ای کاراملی…

طرز تهیه چیز کیک کارامل و سیب

دهانتان را در شب یلدا با کاپ کیک لبو شیرین کنید…

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی