آموزش طرز تهیه کیک موزی با پنیر خامهای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اگر علاقهمند به پخت کیک و شیرینی هستید، پیشنهاد میدهیم طرز تهیه این کیک موزی را از دست ندهید و مطمئن باشید یکی از بهترین کیکهای موزی خود را درست خواهید کرد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک موزی با پنیر خامهای
یک و نیم لیوان موز خرد شده
۲ قاشق چایخوری آب لیمو
۲ لیوان آرد
یک و یکدوم قاشق چایخوری جوش شیرین
یکچهارم چایخوری نمک
سهچهارم لیوان شکر
۳ عدد تخم مرغ
۲ قاشق چایخوری وانیل
یک و نیم لیوان آبدوغ
مواد لازم برای روی کیک
یکدوم لیوان کره
۱ بسته پنیر خامهای ویلی (حدود ۵۰۰ گرم)
۱ قاشق چایخوری وانیل
سه و نیم لیوان شکر
گردو خرد شده
طرز تهیه کیک موزی با پنیر خامهای
ابتدا فر را روی دمای ۲۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. قالب فر ترجیحا به ابعاد ۹*۱۳ را چرب کنید.
در یک کاسه کوچک موزها را با آب لیمو مخلوط کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه معمولی آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
یک ظرف بزرگ بردارید و سهچهارم لیوان کره را با دو و یکهشتم لیوان شکر مخلوط کنید تا خمیری روشن به دست بیاید. تخممرغها را هم در آن بشکنید و ۲ قاشق وانیل اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط آرد را با آبدوغ به طور همزمان به مواد اضافه کنید. موزها را هم اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را در ظرف مورد نظر ریخته و داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانی که کاملا بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
برای روی کیک ابتدا کره و پنیر خامهای را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود. سپس ۱ قاشق وانیل و شکر به خمیر اضافه کنید و با درجه کم همزن، هم بزنید.
کمکم درجه همزن را بالا ببرید تا خمیری نرم و یکدست به دست بیاید. سپس روی کیک سرد شده خود ریخته و کمی گردو خرد شده هم بریزید.
کیک موزی آماده است.
برای پختن این کیک خوشمزه 1:15 دقیقه زمان نیاز دارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه