آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه کیک مرغ با پنیر ماسکارپونه

آموزش طرز تهیه کیک مرغ با پنیر ماسکارپونه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کیک مرغ با ظاهری شبیه به کیک شیرین اما با طعمی مشابه سالاد الویه است و برای کسانی که آن را امتحان نکرده‌ باشند کاملا تازگی دارد. این کیک غذایی، طعم خوش و متفاوتش را مدیون ترکیب فوق‌العاده پنیر، پیازچه و گردو است. برای تزیین این کیک سفید رنگ دست شما کاملا باز است اما در این رسپی پیشنهاد می‌کنیم از گردوی خرد شده برای روی کیک استفاده کنید. برای رژیمی و کم چرب شدن کیک مرغ می‌توانید از ماست کم چرب به جای سس مایونز استفاده کنید. کیک مرغ یکی از بهترین گزینه ها برای میز شام و مهمانی است. از کسانی که قبلا این کیک را درست کرده‌اند در مورد طعم و رضایتشان بپرسید.

مواد لازم:

نان تست: ۱ بسته
سینه مرغ: ۲ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد (پخته)
سس مایونز: ۱ لیوان
پنیر ماسکارپونه: ۲۰۰ گرمی
مغز گردو: ۱ لیوان (ریز خرد یا آسیاب شده)
پیازچه: ۱ لیوان (خرد شده)
خیارشور: نصف لیوان (خرد شده)
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

سینه مرغ را بپزید، ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ ریز خرد یا رنده شده هم بزنید و به آن پیازچه، پنیر زده شده، سس مایونز، خیارشور، نمک و فلفل را اضافه کنید و تمام مواد را داخل یک ظرف بزرگ خوب مخلوط کنید.

حاشیه‌های تیره رنگ نان تست را با چاقو ببرید و تعدادی از آن‌ها را کف سینی یا ظرف کاملا تخت بچینید.

مقداری از مواد را با قاشق بردارید و روی سطح نان‌ها به طور یک دست پخش کنید. به همین ترتیب دو لایه دیگر را هم بچینید و روی لایه آخر همچنین دور تا دور سطح عمودی نان‌ها را با سس مایونز بپوشانید.

در این مرحله روی سطح کیک را با گردوی خرد شده کامل بپوشانید، سپس روی آن یک روکش نایلونی قرار دهید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب نان شود و به اصطلاح به خورد هم بروند.

می‌توانید روی کیک مرغ را با جعفری، پیازچه، گوجه گیلاسی، ذرت، زیتون و هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.
طرز تهیه کیک مرغ با پنیر ماسکارپونه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی