آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شکلاتی خطرناک

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خطرناک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کیک سه لایه‌ ای 20 سانتیمتری
ویا کیک دولایه ای 23 سانتیمتری
برای کیک:
60 گرم شکلات نیمه شیرین یا تلخ (حداکثر 60 درصد)
2/3 پیمانه پودر کاکائو شیرین نشده
1 و 3/4 پیمانه آب جوش
2 و 3/4 پیمانه آرد
1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 و 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین(میتونین بجاش از دوبرابر بکینگ پودر استفاده کنید)
1/4 قاشق چایخوری نمک
2 تخم مرغ بزرگ
1 پیمانه شکر
1 پیمانه شکر قهوه‌ای روشن یا تیره که داخل پیمانه فشار دادین
1 و 1/3 پیمانه مایونز (کم چرب نباشه)
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای فراستینگ:
284 گرم شکلات نیمه شیرین یا تلخ(حداکثر 60 درصد)
1ونیم پیمانه کره نرم
3 پیمانه پودر قند
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
1-2 قاشق غذاخوری شیر (اختیاری)

طرز تهیه

فر رو در دمای 180 درجه بزارین، دوتا قالب 23 سانتیمتری با ارتفاع حداقل 6ونیم سانتیمتری رو چرب کنید و کاغذ روغنی بزارین.
اگه از قالب 20 سانتیمتری استفاده میکنین، ارتفاعش حداقل 4 سانتیمتر باشه.
آرد رو الک کنین و پیمانه کنین.در یک کاسه متوسط، آرد بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو مخلوط کنین و الک کنین دوباره.
حالا در یک کاسه متوسط دیگه، که مقاوم دربرابر حرارت هستش، پودر کاکائو و تکه های شکلات رو بریزین و بعد 1 و 3/4 پیمانه آب جوش رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا کاملا حل شه.
حالا در یک کاسه بزرگ شکر ها و سس مایونز رو هم بزنین تا کاملا مخلوط شن، بعد یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کنین و هرسری خوب با همزن بزنین. بعد وانیل رو اضافه کنین و هم بزنین، بعد یکدرمیان مخلوط مواد خشک رو در 4 مرحله و مخلوط شکلاتی رو در 3 مرحله اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. (یعنی هر سری 1/4 پیمانه از مخلوط مواد خشک و 1/3 پیمانه از مخلوط شکلاتی رو اضافه کنید).
35-40 دقیقه بپزین. (اگه از قالب 20 سانتیمتری استفاده میکنین، 30-32 دقیقه بپزین.)اصلا زیاد نپزین تا خشک نشن.کیک هارو 15-20 دقیقه بزارین سرد شن، بعد کیک رو با یک چاقوی تیز از قالب جدا کنین و بزارین روی سیم تا کاملا سرد شن.
برای فراستینگ، شکلات رو آب کنین بصورت بن ماری و بزارین سرد شه.کره رو با همزن بزنین تا نرم و خامه ای شه، بعد پودر قند رو به آرامی بهش الک کنین و بزنین تا کاملا حل شن، بعد وانیل رو اضافه کنین.بعد شکلات رو که کاملا سردشده رو اضافه کنید و بزنین تا نرم و سیلکی شه.اگه دیدین خیلی سفته، یک قاشق شیر اضافه کنین و بزنین/

روی اولین لایه کیک، 1 یا 1ونیم پیمانه از فراستینگ بمالین بعد لایه دوم کیک رو بزارین و بعد کیکو با بقیه فراستینگ بپوشونین.در کیک 20 سانتی متری بین لایه ها 3/4 پیمانه از فراستینگ بمالین.
نکته:میتونین از خامه شکلاتی استفاده کنید بجاش و میتونین روش گاناشهم بریزین
طرز تهیه کیک شکلاتی خطرناک

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی