آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک دارچین، زنجبیل و گردو

آموزش طرز تهیه کیک دارچین، زنجبیل و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

4 زرده تخم مرغ
4 سفیده تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه روغن مایع
1/2 پیمانه شیر ولرم
1 قاشق مرباخوری دارچین
1 قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
2 پیمانه آرد
10 گرم بکینگ پودر
1 کاسه کوچک گردو درشت خرد شده

طرز تهیه

سفیده هارو با نمک، با همزن بزنین مقداری، بعد نیم پیمانه از شکر رو کم کم اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین، تا از ظرف نریزه.زرده هارم با نیم پیمانه دیگه از شکر هم بزنین، بعد به ترتیب، روغن، شیر، دارچین و زنجبیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد آرد و بکینگ پودر رو که مخلوط کردین و الک کردین رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. بعد سفیده رو در 3 مرحله اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین با دقت. و در آخر گردو هارو اضافه کنین و زیرو رو کنین، سپس در قالب که فقط تهش رو چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، 50 دقیقه بپزین تا سرخ شه و خلال چوبی تمیز دربیاد از داخل کیک. فر رو 15 دقیقه قبل روشن کنین.
نکته: اطراف قالب رو چرب نکنین، تا پختنی بچسبه و از فر درآوردنی پفش نخوابه
طرز تهیه کیک دارچین، زنجبیل و گردو

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی