آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت هویج و آلو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورشت هویج و آلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

پیاز متوسط 2 عدد
گوشت خورشتی 10 تکه
لپه‎ 3 قاشق غذا خوری
هویج 2 عدد
زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
نمک 1/2 قاشق چای خوری
رب گوجه ‌فرنگی 1.5 قاشق غذا خوری
آلو خورشتی 10 عدد
زعفران آب کرده 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-پیاز رو نگینی ریز کرده و در روغن گرم شده سرخ میکنیم(بخاطر لعاب انداختن نباید خیلی سرخ بشه)

2-گوشت رو اضافه کرده تفت میدیم ادویه هارو ریخته مخلوط میکنیم.

3-لپه رو اضافه کرده کمی تفت داده و رب رو اضافه میکنیم و خوب سرخ میکنیم (بخاطر خوشرنگ شدن خورشت)

4-کمی آب ریخته بدون هم زدن میذاریم بجوشه و دوباره آب اضافه کرده و بعد جوش زیرش رو کم کم میکنیم زعفران رو میریزیم و درش رو گذاشته تا خوب بپزه.

5-تو این فاصله هویج هاروپوست گرفته خلالی خورد کرده چند دقیقه آبپز کرده بعد آبکش کرده و خوب سرخ میکنیم.

6-بعد پخت گوشت نمک و آلو هارو اضافه کرده و اجازه میدیم خوب جا بیفته.

سایر نکات

زعفران بخاطر عطر خوبشه،میتونید هویج هارو بعد سرخ شدن داخل خورشت بریزید که البته من جدا میپسندم و خوشمزه تره.
تعداد گوشت و آلو به خودتون بستگی داره چون من خودم زیاد گوشت نمیخورم کم ریختم.
این خورشت عالیه و با سالاد شیرازی خیلی میچسبه.
اگر درست کردید لطفا عکسش رو از همین قسمت ارسال کنید تا کارای قشنگتون و ببینم.
طرز تهیه خورشت هویج و آلو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی