آموزش طرز تهیه کیک بادام اسفنجی خیس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 تخم مرغ125 گرم شکر60 گرم آرد الک شده60 گرم پودر بادام20 گرم کره آب شده و ولرم شدهاسانس بادام (اختیاری)وانیل (اختیاری)
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر رو در یک کاسه هم بزنین و بصورت بن ماری،کاسه رو توی آبی که داره میجوشه بزارین و یا روی کتری بزارین چند دقیقه تا بپزه و شکر کاملا حل شه، سپس بردارین و بزارین روی میز و تا وقتیکه سرد شه با همزن خوبه خوب بزنین و بعد پودر بادام و کره و آرد رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین و در فر گرم شده 180 درجه حدود 30-35 دقیقه بپزین.
در رسیپ گفته بود ،بعد ازینکه سرد شد،روش حدود 1 لیوان شیر بریزین و صبر کنین تا کیک نرم شه و سپس از قالب دربیارین و روش سس کارامل بریزین و بعد روش پودر شکر الک کنین.شما میتونین کمتر بزنین و یا اگه لازم نبود اصلا با شیر خیس نکنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه