آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک بادام اسفنجی خیس

آموزش طرز تهیه کیک بادام اسفنجی خیس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 تخم مرغ125 گرم شکر60 گرم آرد الک شده60 گرم پودر بادام20 گرم کره آب شده و ولرم شدهاسانس بادام (اختیاری)وانیل (اختیاری)

طرز تهیه

تخم مرغ ها و شکر رو در یک کاسه هم بزنین و بصورت بن ماری،کاسه رو توی آبی که داره میجوشه بزارین و یا روی کتری بزارین چند دقیقه تا بپزه و شکر کاملا حل شه، سپس بردارین و بزارین روی میز و تا وقتیکه سرد شه با همزن خوبه خوب بزنین و بعد پودر بادام و کره و آرد رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین و در فر گرم شده 180 درجه حدود 30-35 دقیقه بپزین.
در رسیپ گفته بود ،بعد ازینکه سرد شد،روش حدود 1 لیوان شیر بریزین و صبر کنین تا کیک نرم شه و سپس از قالب دربیارین و روش سس کارامل بریزین و بعد روش پودر شکر الک کنین.شما میتونین کمتر بزنین و یا اگه لازم نبود اصلا با شیر خیس نکنین.
طرز تهیه کیک بادام اسفنجی خیس

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی