آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی گلاب و رزبری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این کیک خوشمزه و خوش رنگ را به راحتی در منزل آماده کنید و به عنوان دسر، برای مهمانی های عصرانه خود در نظر بگیرید.
زمان آماده سازی این کیک ۱ ساعت برآورد شده است و هر تکه از این کیک ۴۴۳ کیلو کالری انرژی دارد.
مواد اولیه برای تهیه کیک اسفنجی
۲۲۵ گرم کره
۲۲۵ گرم شکر
۴ عدد تخم مرغ متوسط
۱ قاشق چای خوری وانیل
۲۲۵ گرم آرد
مواد اولیه برای تهیه خامه
۱۵۰ میلی لیتر خامه
۱ قاشق چای خوری گلاب
۴ قاشق غذاخوری مربای رزبری
۱۵۰ گرم رزبری
برای روی کیک
۱۷۵ گرم پودر قند
۲/۱ قاشق چای خوری گلاب
برای تزیین روی کیک : گل سرخ و رزبری
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن کنید و به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسانید. دو قالب ۲۰ سانتی متری کیک را کمی چرب کنید و یک کاغذ شیرینی پزی روی هر کدام قرار دهید.
در یک ظرف بزرگ کره و شکر را کاملا با هم مخلوط کنید، سپس به ترتیب تخم مرغ ها را اضافه کنید. سپس وانیل را اضافه کنید، نیمی از آرد را بریزید و مخلوط کنید سپس بقیه آرد را بریزید و مخلوط کنید.
این مخلوط را بین دو قالب تقسیم کنید و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند. پس از اینکه مطمئن شدید کیک ها پخته اند آن ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا کمی خنک شوند سپس از قالب خارج کنید تا کاملاً خنک شوند.
در مرحله بعد : خامه را به تنهایی هم بزنید سپس گلاب بریزید و هم بزنید. سپس مربا را بریزید و همه را کمی با هم مخلوط کنید. دقت کنید که بیش از حد مواد را بهم نزنید.
روی یکی از کیک های اسفنجی کمی از مواد بالا بریزید و کمی رزبری هم روی خامه قرار دهید، سپس اسفنج دوم را روی این مواد قرار دهید.
در مرحله بعد برای روی کیک دو قاشق غذا خوری آب و گلاب را با هم مخلوط کنید و کمی آب رزبری له شده را بگیرید و با مواد مخلوط کنید. همه اینها را روی کیک بریزید و کمی گل سرخ خشک و رزبری و پودر قند برای تزیین روی سطح کیک بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه