آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه کیک اسفنجی با روکش ژله ( بدون نیاز به فر )

طرز تهیه این کیک بسیار ساده است. می توانید این کیک زیبا و خوشمزه را برای جشن های خانوادگی تهیه و نوش جان کنید ...

طرز تهیه این کیک بسیار ساده است. می توانید این کیک زیبا و خوشمزه را برای جشن های خانوادگی تهیه و نوش جان کنید …

کیک با رویه ژله
کیک با روکش ژله

مواد لازم:

  • آرد 3لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • تخم مرغ 5عدد
  •  ماست 1لیوان
  • شکر 1لیوان
  • بگین پودر نصف قاشق چایخوری
  • وانیل به میزان دلخواه
  • ژله آلوئه ورا یک بسته
  • شیر کاکائوی غلیظ یک لیوان

طرز تهیه:

ابتدا زرده ها و سفیده هارا جدا زده، سپس شکر و روغن و ماست را به ترتیب به زرده اضافه کرده و خوب هم می زنیم

بگین پودر و وانیل رو با آرد مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم

در آخر سفیده ها را به موادمان اضافه کرده آرام هم می زنیم و درون قالب مورد نظر می ریزیم

 درون قابلمه ای 2الی 3لیوان آب ریخته و قالب را داخل قابلمه در حال جوش می گذاریم ( مثل درست کردن کیک فنجونی)

ودر قابلمه را گذاشته و اجازه می دهیم به مدت45دقیقه بپزه

وقتی کیک آماده شد از قالب در اورده و کنار میذاریم تا خنک بشه

سپس یک بسته ژله آلورا با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و یک لیوان شیر کاکائوی شیرین شده غلیظ را به ژله اضافه میکنیم

مقداری از ژله را داخل همان قالب کیک ریخته (به قطر یک سانت) و در یخچال  میذاریم تا نیم بند شه

سپس کیک را روی ژله قرار داده و بقیه ژله را دور کیک ریخته و در یخچال به مدت 2ساعت گذاشته تا حسابی خودشو بگیره

وقتی گرفت ته قالب رو در آب جوش گذاشته و کیک را در میاریم

نوش جان…

طرز تهیه انواع کیک را اینجا بخوانید

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir

2 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

  • سلام.وقتی ژله رو به کیک اضافه میکنیم.بعدش راحت از ظرف جدامیشه؟؟ چون من وقتی ژله تنهادرست میکنم. نمیتونم از ظرف جداش کنم؟؟؟

    • اره فقط باید بزنیش تو ابجوش تا سه بشمری قشنگ جدا میشه می تونی قبلش هم ته قالب رو چرب کنی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی