آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کوکی گردویی

آموزش طرز تهیه کوکی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

زرده ی تخم مرغ ……… 2 عدد
سفیده ی تخم مرغ …… 2 عدد
شکر ……………………. یک و نیم لیوان
روغن مایع …………….. 1 لیوان
ماست ………………….. 1 لیوان
وانیل …………………… 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر …………… 1 قاشق چای خوری
مغز گردو ………………. به مقدار لازم(ریز خرد شده)
آرد ……………………… حدود 4 لیوان(به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد)

طرز تهیه

زرده ی تخم_مرغ ، وانیل و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و به خوبی با هم می زنیم سپس روغن مایع و ماست را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم و با دقت به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نمی چسبد سپس مغز گردو ی ریز خرد شده را به خمیر اضافه کرده و ورز می دهیم. مقداری از گردوی خرد شده را برای روی کوکی ها نگه می داریم. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی با چنگال می زنیم سپس کف دست را با کمی روغن چرب می کنیم و از خمیر تکه های جدا کرده و کف دست شکل می دهیم و گرد می کنیم سپس روی کوکی را ابتدا در سفیده ی تخم مرغ سپس در مغز گردوی خرد شده فرو می کنیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم با کمی فاصله کنار هم می چینیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کوکی ها بپزد و طلایی شود.
طرز تهیه کوکی گردویی

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی